Καββαδάς: “Υγεία και σκληρή δουλειά τα δύο συστατικά για να πετύχουμε”

18 Αυγούστου, 2023
Υγεία και σκληρή δουλειά είναι σύμφωνα με τον Βασίλη Καββαδά τα δύο κύρια συστατικά για να πετύχει το Λαύριο του στόχους του την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Λαυρίου ο διεθνής σέντερ υπογράμμισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα του Λαυρίου. Για μένα είναι, πλέον, από τις ιστορικές ομάδες της Α1, αν σκεφτώ ότι σχεδόν από τότε που άρχισα να παίζω σε επαγγελματικό επίπεδο, πάντα αντιμετωπίζω το Λαύριο.
Πάντα σεβόμουν το Λαύριο και αυτό που προσπαθούσε να κάνει. Βγάζει κάτι πολύ όμορφο προς τα έξω, κάτι υγιές και οικογενειακό και ήταν ένας από τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση, συν το γεγονός ότι ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να μη φύγω στο εξωτερικό.
Γνώρισα τον πρόεδρο, κ. Ευάγγελο Βώδινα, ο οποίος με προσέγγισε πολύ ωραία και με έκανε να αισθανθώ άνετα από την πρώτη στιγμή.
Δεν θέλω να πω πάρα πολλά στο κομμάτι του μπάσκετ. Εύχομαι σε όλους υγεία και να δουλέψουμε σκληρά. Με αυτά τα δύο συστατικά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.
Για την παρουσία νεαρών παικτών από την Αμερική και τον δικό του ρόλο στη προσπάθεια προσαρμογής τους στο νέο περιβάλλον είπε: “Γνωρίζω ότι θα έχουμε στην ομάδα παιδιά που θεωρούνται ρούκις. Ξέρω ότι πολλά από αυτά τα παιδιά θα έχουν άγχος για το πώς θα προσαρμοστούν σε ένα νέο περιβάλλον, όμως θα είμαστε εμείς εδώ για να τους βοηθήσουμε, θα έχουμε σωστά αποδυτήρια και θα τους κάνουμε να νιώσουν άνετα για να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχει η ομάδα αυτό που θέλει”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development