Μέξας: “Οδηγός μας το οικογενειακό περιβάλλον που περικλείει την ομάδα”

2 Αυγούστου, 2023
Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο Λαύριο θα αποτελέσει τον “οδηγό” για την ομάδα που θα χτιστεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως επεσήμανε ο Κώστας Μέξας.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Λαυρίου ο κ. Μέξας τόνισε: “Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμφωνία μου με το Λαύριο. Όλοι γνωρίζουν αυτά που έχει πετύχει η ομάδα από τότε που βρίσκεται στην Α1. Το Λαύριο είναι ένα από τα παραδείγματα προς μίμηση για τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες της περιφέρειας.
Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου ένιωσα το οικογενειακό περιβάλλον που περικλείει την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα είναι “οδηγός” για την προσεχή σεζόν.
Υπάρχουν μπροστά μας προκλήσεις, θα είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Πρώτα από όλα να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, με τις αρχές που έχει πορευτεί η ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Από εκεί και πέρα, ως Club που έχει νέα διοίκηση και νέα ιδιοκτησία, ένας ακόμα στόχος είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Λαυριώτες στο γήπεδο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την σκληρή δουλειά και την εικόνα μας στο παρκέ”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development