Πρώτη προπόνηση για το Λαύριο!

23 Αυγούστου, 2023
Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα (21/8) η προετοιμασία του Λαυρίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Ο Κώστας Μέξας και οι άμεσοι συνεργάτες του, Σάββας Συμεωνίδης και Κώστας Πασχάλης, καλωσόρισαν τους παίκτες στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου και δίχως να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν τη χρονιά με μια προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη ένταση.
Ο τεχνικός του Λαυρίου είχε στη διάθεσή του τους καλαθοσφαιριστές Θοδωρή Ζάρα, Βασίλη Καββαδά, Κώστα Παπαδάκη, Μιχάλη Σπρίντζιο, Δημήτρη Δεϊμέζη, Γιαννίκο Αϊβαζίδη, Γιώργο Λαμπρόπουλο, Γιάννη Βαζούκη, Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, Τζερικόουλ Χέλεμς, Καλίντ Μουρ και Εξέβιερ Καστανέδα.
Αύριο (22/8) αναμένεται στην Αθήνα από τη Ρίγα ο νεοαποκτηθείς Ίλια Γκρόμοβς, ενώ ο Μάρκους Θόρντον θα αφιχθεί στην Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή (25/8).
“Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και με την δουλειά στο γήπεδο αυτό το διάστημα θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Είναι πολύ θετικό ότι τα παιδιά έδειξαν από την πρώτη ημέρα ότι έχουν διάθεση να δουλέψουν και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να προχωρήσουμε”, επεσήμανε ο Κώστας Μέξας.
Η ομάδα θα συνεχίσει το προπονητικό της πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα (28/8) θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της, με το πανεπιστήμιο Stanford στο κλειστό της Γλυφάδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development