Ζάρας: “Να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα χαίρονται να τη βλέπουν οι Λαυριώτες”

2 Αυγούστου, 2023
Ζάρας: “Να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα χαίρονται να τη βλέπουν οι Λαυριώτες”
Ομάδα που θα χαίρονται να παρακολουθούν οι Λαυριώτες είναι ο στόχος του Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος ανανέωσε για άλλη μία σεζόν τη συνεργασία του με το Λαύριο.
Ο έμπειρος γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση παραμονής του στο Λαύριο επεσήμανε: “Ήταν εύκολη η απόφασή μου να παραμείνω στο Λαύριο για μια δεύτερη χρονιά και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους ανθρώπους που περιβάλλουν την ομάδα. Το Λαύριο είναι οικογένεια και αυτή η φράση μπορεί να ακούγεται κοινότυπη, όμως περιγράφει επακριβώς το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν όλοι.
Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στο Λαύριο και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια ανταγωνιστική σεζόν. Διαπιστώνω ότι δημιουργούνται ιδιαίτερα ποιοτικές ομάδες και είμαι βέβαιος ότι και εμείς θα εμφανιστούμε όπως ακριβώς πρέπει στο πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολη και απαιτητική σεζόν, αλλά υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα.
Να μείνουμε όλοι υγιείς, που είναι η αρχή των πάντων, και από εκεί και πέρα με τη δουλειά μας στο γήπεδο να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα χαίρονται να τη βλέπουν οι Λαυριώτες και όλοι οι φίλαθλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development