Μέξας: “Προέχει να γίνουμε ομάδα, έπεται το πρόγραμμα”

12 Σεπτεμβρίου, 2023

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης της φετινής Basket League διαμόρφωσε το πρόγραμμα των αγώνων του Λαυρίου Megabolt, ωστόσο για τον Κώστα Μέξα αυτό που έχει πρωτίστως σημασία είναι να αποκτήσει η ομάδα του την απαιτούμενη συνοχή και ομοιογένεια στο παρκέ.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt σχολίασε σχετικά: “Να ευχηθώ αρχικά καλή χρονιά, με υγεία σε όλες τις ομάδες. Κάθε χρόνο η κλήρωση δίνει στις ομάδες τη δυνατότητα να γνωρίζουν τη σειρά των αγώνων που έχουν να δώσουν. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε τώρα στη συζήτηση για το αν η κλήρωση ήταν καλή ή κακή.

Σημασία έχει να γίνουμε ομάδα, να αποκτήσουμε την απαραίτητη συνοχή και ομοιογένεια και από εκεί και πέρα θα δούμε κάθε βδομάδα τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε τις υπόλοιπες ομάδες.

Ξεκινάμε το πρωτάθλημα εκτός έδρας, με μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Η ΑΕΚ έχει κάνει κινήσεις που προξένησαν εντύπωση, έχει πάρει παίκτες που έχουν εμπειρία από το ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να σχολιάσουμε το παραμικρό για το παιχνίδι αυτό.

Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα μέρα με τη μέρα, προπόνηση με τη προπόνηση, ώστε να είμαστε έτοιμοι για έναν μαραθώνιο αγώνων, για μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν”.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development