Το Λαύριο Megabolt τίμησε στο 2ο Δημοτικό Κερατέας την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού!

30 Σεπτεμβρίου, 2023

Παρουσία αθλητών της ομάδας, του προπονητή Κώστα Μέξα και του προέδρου της ΚΑΕ, Βαγγέλη Βώδινα τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας γιόρτασαν την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, το πρωί της Παρασκευής (29/9).

Λίγες μέρες πριν από το πρώτο επίσημο τζάμπολ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 το Λαύριο Megabolt αποδέχθηκε την πρόσκληση και αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, κοντά στα μικρά παιδιά και εκκολαπτόμενους αθλητές.

Ο αρχηγός της ομάδας, Θόδωρος Ζάρας μαζί με τους David DeJulius, Xavier Castaneda, Μιχάλη Σπρίντζιο και Δημήτρη Δεϊμέζη έγιναν… ένα με τους μαθητές, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, τους προσκάλεσαν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που είχαν!

Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη της ομάδας του Λαυρίου Megabolt σε σχολεία της Λαυρεωτικής. Θα ακολουθήσουν κι άλλες στην πορεία της χρονιάς, γιατί στόχος είναι να καταφέρουν τα μέλη της ομάδας να παρακινήσουν τους μαθητές να έρθουν στο γήπεδο και να ασχοληθούν με το μπάσκετ και κατ’ επέκταση με τον αθλητισμό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development