Λαύριο Megabolt – ΠΑΟΚ mateco (20:15, ΕΡΤ 3): Με τον κόσμο του για την τρίτη νίκη στην Stoiximan Basket League!

29 Οκτωβρίου, 2023

Την τρίτη του νίκη στη φετινή Stoiximan Basket League θέλει να πετύχει σήμερα (20:15, ΕΡΤ 3) το Λαύριο Megabolt, υποδεχόμενο τον ΠΑΟΚ mateco στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα με δύο πολύ σπουδαίες νίκες επί της ΑΕΚ εκτός έδρας και επί του Κολοσσού στο “σπίτι” της, όμως την περασμένη βδομάδα δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο με τον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Στόχος για τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες του στον σημερινό αγώνα είναι η επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα δούλεψε όλη τη βδομάδα σε πολύ καλούς ρυθμούς και σήμερα θέλει μπροστά στο κοινό της, το οποίο αναμένεται να γεμίσει και πάλι το ΚΓ Λαυρίου, να βγάλει αυτή τη δουλειά στο γήπεδο.

Απέναντί του το Λαύριο Megabolt έχει ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την εποχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ mateco προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ιδιαίτερα σημαντικές νίκες, με Μαρούσι (εκτός) και Περιστέρι (εντός) για τη Stoiximan Basket League και με τη Γαλατασαράι (εκτός) στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Είναι μια ομάδα με εξαιρετικό προπονητή, τον Φώτη Τακιανό, καθώς και μια πλειάδα ποιοτικών παικτών όπως οι Φρίντρικσον, Χάρισον, ΜακΝις και Μπελιάουσκας.

Αντιλαμβάνονται όλοι πως και σε αυτό το παιχνίδι ο βαθμός δυσκολίας είναι ιδιαίτερα υψηλός, αλλά όλοι στο Λαύριο Megabolt έχουν επίγνωση της κατάστασης και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development