Μέξας: “Μεγάλη και σημαντική νίκη, να παραμείνουμε ταπεινοί”

7 Οκτωβρίου, 2023

Καλύτερο σενάριο για το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Λαυρίου Megabolt δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Κώστας Μέξας, που χαρακτήρισε τη νίκη επί της ΑΕΚ Betsson μεγάλη και σημαντική.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: «Είναι μια μεγάλη και σημαντική νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αν σας πω ότι περίμενα πως θα παίξουμε έτσι θα σας πω ψέματα, τα παιδιά έπαιξαν καλύτερα του αναμενομένου και για αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είχαμε θέσει κάποιους στόχους στην αρχή του αγώνα, να «ματσάρουμε» την ενέργεια της ΑΕΚ στο παρκέ, γιατί διαθέτει και κάποιους παίκτες από το πάνω ράφι, σε σχέση με εμάς. Σε μεγάλο βαθμό ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Βρήκαμε αυτοπεποίθηση και βάλαμε μεγάλα σουτ, τη στιγμή που η ΑΕΚ μας πλησίασε στο σκορ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Να μείνουμε ταπεινοί. Να μην γίνουμε υπερόποτες. Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Έχουμε πολλά πράγματα για να διορθώσουμε στο παρκέ. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύουμε. Κάνουμε λάθη που οφείλονται στο νεαρό της ηλικίας μας. Να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και εμείς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα».

Πλάθα: “Συγχαρητήρια στο Λαύριο, έδειξε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη”

Ο Χοάν Πλάθα από την πλευρά του υπογράμμισε: “Aρχικά, θα ήθελα να αναφερθώ στον Γιάννη Ιωαννίδη, τον οποίο θαύμαζα από μικρός και τον έχω παρακολουθήσει σε πάρα πολλές ομάδες, έχω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπο του και λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του.

Στη συνέχεια, θέλω να συγχαρώ το Λαύριο γιατί έδειξε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη. Κάναμε κάποιες αλλαγές στην αρχή που δεν μας βοήθησαν και στην συνέχεια ήρθε το άγχος, κάνοντας βιαστικές κινήσεις για να πάρουμε το παιχνίδι και αυτό βγήκε στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη και δεν είναι εύκολο να παίζεις σε κάθε αγώνα και δέχεσαι 100 πόντους, πόσο μάλλον όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που έχει ευστοχία 50% στα τρίποντα και 75% κάποια στιγμή στο δίποντο, καταλαβαίνεις πως κάτι δεν κάνεις καλά στην άμυνα και άμα γίνεται κάτι τέτοιο εγώ είμαι ο ένοχος και κάποιος παίκτης. Στο τέλος του αγώνα τα στατιστικά είναι πάνω κάτω τα ίδια καθώς ανακάμψαμε στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε κάποια ριμπάουντ, ανεβάσαμε την ενέργεια μας και ήμασταν πιο αποδοτικοί στο κομμάτι των ασίστ. Ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε κάθε διοργάνωση. Δεν αρκεί να κερδίσεις δύο δεκάλεπτα αν έχεις σπαταλήσει ένα ημίχρονο”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development