Μέξας: “Πρέπει να διατηρήσουμε όλοι το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι”

22 Οκτωβρίου, 2023

Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στο βαθμό δυσκολίας του αυριανού αγώνα (23/10, 20:15, ΕΡΤ 3) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League, υπογραμμίζοντας πως όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό που μετράει είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Mebabolt επεσήμανε αρχικά: “Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου στην έδρα της, η οποία μετά τις ήττες της στην Ευρωλίγκα μέσα στη βδομάδα είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει.

Αυτό το στοιχείο αυξάνει ακόμα περισσότερο τον ήδη πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει το παιχνίδι για τη δική μας ομάδα.

Προετοιμαστήκαμε καλά, νιώθουμε καλά μετά τις δύο νίκες που έχουμε στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει ότι κάθε βδομάδα δίνουμε μια μάχη, κάθε βδομάδα όλα τα παιχνίδια αρχίζουν από το μηδέν.

Περιμένοντας την αντίδραση του Παναθηναϊκού, οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να “ματσάρουμε” κυρίως την ένταση και την ταχύτητα εκτέλεσης του αντιπάλου μας”.

Τι ζήτησε ο Μέξας από τους παίκτες του; “Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα μας ο αγώνας απέναντι σε μια ομάδα του υψηλότερου επιπέδου στην Ευρώπη”, είπε αρχικά και κατέληξε: “Προφανώς και τα παιδιά έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση από τα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο πρέπει να διατηρήσουμε όλοι το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι και παράλληλα να συνεχίσουμε να βγάζουμε στο παρκέ ένταση, θέληση και αυταπάρνηση για κάθε κατοχή”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development