Μέξας: “Ο τρόπος που μας φέρονται στο Λαύριο είναι ευλογία για όλους μας!”

30 Οκτωβρίου, 2023

Για τον Κώστα Μέξα η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα ήταν το πρώτο κέρδος από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ mateco, ωστόσο ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt μίλησε με θέρμη για την παρουσία του κόσμου που γέμισε και πάλι το γήπεδο!

Ο Κώστας Μέξας επεσήμανε μετά τον αγώνα: “Για μας είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που έχει διαφορετικούς στόχους απο εμάς στο πρωτάθλημα και με στόχους στην Ευρώπη ακόμα.

Για 23-24 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο παιχνίδι. Μετά ο ΠΑΟΚ και λόγω των προβλημάτων που είχε χαμήλωσε πάρα πολύ το σχήμα και το ματς έγινε κάπως άναρχο εκατέρωθεν. Εμείς δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πλησιάσει στο σκορ. Στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι στις βολές και στην πίεση που μας έβαλε ο ΠΑΟΚ, βγάλαμε και κάποιες άμυνες και κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την αντίδραση που έβγαλαν μετά την κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την ίδια διάθεση να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.

Κατέληξε με το σχόλιό του για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: “Θέλω να αναφερθώ στον κόσμο. Η βοήθειά του και σήμερα ήταν πολύ μεγάλη, όπως μεγάλη είναι και η συνεισφορά του στην καθημερινότητα της ομάδας. Ο τρόπος που μας φέρονται όλους μας, παίκτες και προπονητές, εδώ στο Λαύριο, από τη διοίκηση και τον απλό κόσμο της πόλης είναι πραγματικά ευλογία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να δίνουμε το 100% για να τους κάνουμε χαρούμενους”.

Τακιανός: “Παίξαμε έξω από το πλάνο μας λόγω των απουσιών”

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ mateco, Φώτης Τακιανός επεσήμανε: «Για μας τελείωσε ένα παιχνίδι στο οποίο θα θέλαμε να είμαστε όπως θα έπρεπε, για να μπορέσουμε να δείξουμε και τις πραγματικές μας δυνατότητες. Δυστυχώς οι απουσίες των δύο παικτών που δεν αγωνίστηκαν και αυτές που προέκυψαν στη διάρκεια του αγώνα, μας αφαίρεσαν το δικαίωμα να παίξουμε το παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Παίξαμε έξω από το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση και αναγκαστήκαμε να πάρουμε αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι για να σώσουμε καταστάσεις και όχι για να επιβληθούμε από την αμυντική και επιθετική μας τακτική.

Είναι ξεκάθαρο ότι από αυτή τη διαδικασία η ομάδα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και ειδικά όταν τραυματίστηκε ο Μαργαρίτης. Δημιουργήθηκε μία διαφορά υπέρ του Λαυρίου, αν και επιστρέψαμε και μειώσαμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρουμε κάτι παραπάνω. Κρατάμε την υπερπροσπάθεια των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο επί μέρους το έχουμε κερδίσει. Παλέψαμε όσο το επέτρεψαν οι συνθήκες. Φυσικά δεν ήταν αρκετό στη λογική ότι ήμασταν εκτός πλάνου. Είναι κάτι θετικό όμως.

Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, με τους τραυματισμούς που έχουμε. Ας πιστέψουμε ότι θα μπορέσουμε σύντομα να βρεθούμε σε μία κανονικότητα για την συνέχεια…».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development