Μέξας: “Περιμένουμε τους φιλάθλους μας, τους θέλουμε κοντά μας”

13 Οκτωβρίου, 2023

Το Λαύριο Megabolt υποδέχεται τη Δευτέρα (20:15) τον Κολοσσό H Hotels στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League και για τον Κώστα Μέξα αυτό που έχει σημασία είναι καταρχήν ομάδα του να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση της πρεμιέρας και κατά δεύτερον να δει ένα γεμάτο γήπεδο.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο lavriobc.gr επεσήμανε: “Το αποτέλεσμα της πρεμιέρας για τον Κολοσσό έδειξε αυτό που όλοι γνωρίζαμε, ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα, με ταλέντο και εμπειρία. Η νίκη επί του Περιστερίου το επιβεβαίωσε αυτό. Προερχόμαστε και εμείς από μια εξίσου σημαντική νίκη και θα πρέπει να “χτίσουμε” πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Πάντα χρειάζεται διαχείριση μια τέτοια νίκη, θεωρώ ότι τα παιδιά ανταπροκρίνονται εξαιρετικά σε ό,τι ζητάμε σε κάθε προπόνηση και είμαστε αισιόδοξοι για τη δουλειά που βάζουμε καθημερινά στο γήπεδο”.

Είναι το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην έδρα της για τη φετινή σεζόν και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να έρθει ο κόσμος στο ΚΓ Λαυρίου. “Περιμένουμε τους φιλάθλους. Τους θέλουμε κοντά μας, θέλουμε να μας δώσουν την ώθηση από την κερκίδα για να φτάσουμε όλοι μαζί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς παίζουμε για το Λαύριο, τους περιμένουμε όλους να έρθουν στο γήπεδο να δώσουν τη φωνή τους για το Λαύριο”, τόνισε ο Κώστας Μέξας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development