Μέξας: “Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδειξαν χαρακτήρα, μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο!”

16 Οκτωβρίου, 2023

Ο Κώστας Μέξας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη δεύτερη νίκη και τον χαρακτήρα που έδειξαν, ωστόσο επεσήμανε πως θα πρέπει να γίνει μάθημα ο τρόπος με τον οποίο μπήκε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κολοσσό H Hotels.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: “Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θέλω να αναφερθώ στον αδόκητο χαμό της 23χρονης Ανατολής. Ήταν ένα γεγονός που συγκλόνισε όλους στο Λαύριο και θέλουμε να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας όλοι από την ομάδα.

Ήμασταν αρκετά καλοί στο ξεκίνημα του αγώνα, και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό και ένταση, είχαμε ταχύτητα στην εκτέλεση, ήμασταν και εύστοχοι και πήραμε μια διαφορά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε πολύ νωθροί, χωρίς καθόλου μυαλό στο παιχνίδι, με πολλές ατομικές ενέργειες, χωρίς διάθεση συνεργασίας, χαλαροί στην άμυνα και δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό που έχει ποιότητα να επιστρέψει στο ματς και να γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι.

Στο τέλος κέρδισε ο πιο τυχερός, ήμασταν εμείς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδειξαν στο τέλος χαρακτήρα, ειδικά όταν το παιχνίδι στο τέλος “στράβωσε”.

Ελπίζω να μας γίνει μάθημα ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτοπεποίθηση, γιατί υπάρχει μακρύς δρόμος στο πρωτάθλημα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο, νιώθω ότι τον ικανοποιήσαμε με το αποτέλεσμα και ευελπιστούμε όλοι να τους έχουμε κοντά μας.

Καλή συνέχεια στον Κολοσσό που είναι πραγματικά ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης”.

Σεγκούρα: “Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα”

Ο Κούρο Σεγκούρα επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: ”

Καταρχήν συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάσαμε αυτό το μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε, ήμασταν μαλθακοί, δεχθήκαμε πολλούς πόντους, με τρίποντα, με αιφνιδιασμούς… Γι’ αυτό ήταν και η διαφορά στους 13 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, την έντασή μας. Μπήκαμε στο τρίτο δεκάλεπτο με την σωστή προσέγγιση τον αγώνα, επιστρέψαμε στο ματς, δύο ή τρεις φορές… Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που έκανε τη διαφορά στο πρώτο μέρος.

Σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι οι 11 βολές που έχουν διαφορά οι δύο ομάδες είναι μεγάλη. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development