Πανέτοιμο το Λαύριο Megabolt για τον σημερινό αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels (20:15, ΕΡΤ 3)

16 Οκτωβρίου, 2023

Η ώρα για  το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Λαυρίου Megabolt στην έδρα του έφτασε! Σήμερα το βράδυ (20:15, ΕΡΤ 3) υποδέχεται τον Κολοσσό H Hotels στο ΚΓ Λαυρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα που έκανε εννέα μέρες πριν απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ένατη σεζόν της ομάδας στην Basket League συνδυάστηκε με μια πολύ σημαντική νίκη, στην έδρα της ΑΕΚ, όμως όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως για να αποκτήσει την απόλυτη αξία της, θα πρέπει να κερδίσουν τον Κολοσσό H Hotels.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι. Οι Ροδίτες προέρχονται από εξίσου σπουδαίο αποτέλεσμα, νίκη επί του – τρίτου πέρσι – Περιστερίου στη δεύτερη παράταση και διαθέτουν ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες και στις δύο άκρες του γηπέδου.

Ο Κώστας Μέξας και οι συνεργάτες του έχουν προετοιμάσει την ομάδα τους όλο αυτό το διάστημα δίχως σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και σήμερα το Λαύριο Megabolt θα παραταχθεί πλήρες για τη δεύτερη νίκη του, αφού και ο Θοδωρής Ζάρας, που είχε απουσιάσει στην πρεμιέρα, είναι απολύτως έτοιμος.

Όλα τα μέλη της ομάδας περιμένουν τους Λαυριώτες στις κερκίδες του ΚΓ Λαυρίου σε αυτό το πρώτο τους ραντεβού και είναι κάτι που έχουν επισημάνει επανειλημμένως καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, διότι θεωρούν άκρως απαραίτητη την παρουσία τους για να έρθει η δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development