Λαύριο Megabolt – Μαρούσι (σήμερα, 20:15): Με τον κόσμο στο πλευρό του για την τέταρτη νίκη!

13 Νοεμβρίου, 2023

Την τέταρτη νίκη του στη φετινή Stoiximan Basket League θα διεκδικήσει σήμερα (20:15, ΕΡΤ 3) το Λαύριο Megabolt, που υποδέχεται στο γήπεδό του το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα θέλει να αφήσει πίσω της το κακό αποτέλεσμα στην Πάτρα με αντίπαλο τον Προμηθέα και να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, μπροστά στο κοινό της, διατηρώντας το αήττητο στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Η τέταρτη νίκη στη σεζόν είναι το ζητούμενο για τον Μέξα και τους παίκτες του, που έχουν προετοιμαστεί όλη τη βδομάδα για έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα. Το Μαρούσι με ρεκόρ 1-4 είναι μια ομάδα που αρχικά έχει τον ίδιο στόχο με το Λαύριο Megabolt, την παραμονή στην κατηγορία, οπότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα.

Απέναντι στο Λαύριο Megabolt θα παραταχθούν σήμερα γνώριμα πρόσωπα, καθώς στο Μαρούσι βρίσκονται από φέτος ο επί οχτώ χρόνια general manager της ομάδας, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, αλλά και ο Γιώργος Λιμνιάτης και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Ο Κώστας Μέξας προβληματίζεται για την κατάσταση του Τζερικόουλ Χέλεμς, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα και μέχρι σήμερα η συμμετοχή του για το παιχνίδι με το Μαρούσι παραμένει αμφίβολη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα δοκιμάσει πριν το τζάμπολ το πόδι του και αναλόγως θα αποφασιστεί από το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο αν και εφόσον μπορεί να είναι στην 12αδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development