Μέξας: “Δεν ανταποκριθήκαμε… Ήμασταν κανονική ομάδα μόνο από το 20′ ως το 35′ και αυτό δεν αρκεί”

27 Νοεμβρίου, 2023

Ο Κώστας Μέξας παραδέχθηκε μετά τον αγώνα πως το Λαύριο Megabolt έπαιξε μπάσκετ μόνο για 15 λεπτά και αυτό δεν αρκεί για να κερδίσει μια ομάδα έναν αγώνα.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη νίκη της, την άξιζε ήταν καλύτερη από εμάς. Ξεκίνησε πολύ καλύτερα το παιχνίδι και έλεγξε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα της. Ήταν πολύ σκληρή ενώ εμείς δεν ανταποκριθήκαμε σ’ αυτό το κομμάτι. Παρόλο που το είχαμε συζητήσει με τα παιδιά πάρα πολύ μέσα στην εβδομάδα, ότι είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της. Είναι δεδομένο ότι θα παίξει πολύ σκληρά γιατί είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά και σκληρά στην άμυνα. Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε εμείς. Παίξαμε ουσιαστικά μπάσκετ 15 λεπτά. Από το 20ό λεπτό μέχρι το 35’ ήμασταν μια κανονική ομάδα σήμερα! Αυτό δεν είναι αρκετό όταν παίζεις εκτός έδρας. Πρέπει να σκεφτούμε λίγο την εικόνα μας για άλλη μια φορά. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια έχει αλλάξει και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και το γήπεδο πολύ όμορφο. Εύχομαι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.

Παπανικολόπουλος: “Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο της Καρδίτσας”

Ο τεχνικός της Καρδίτσας, Νίκος Παπανικολόπουλος επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο της Καρδίτσας και τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας, ειδικά τους πλημμυροπαθείς για όλο αυτό που έχει συμβεί πριν από 2,5 μήνες. Να πούμε ότι ο Οργανισμός και η ομάδα είμαστε δίπλα τους σε όλες τις εκφάνσεις και σε όλες τις δυσκολίες όπως και αυτοί είναι πάντα δίπλα μας” ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της Θεσσαλικής ομάδας. Για μας αποτελούσε μια γιορτή ούτως η άλλως η επιστροφή στο γήπεδο τη φυσική έδρα της ομάδας. Η δύναμη της ομάδας είναι το γήπεδο της, ο κόσμος της και μια ενωμένη διοίκηση που έχει παλέψει και έχει πετύχει πολλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουνε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια τους τελευταίους 2,5 μήνες. Ο κόσμος δεν ξέρει και μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα ή να λέει πως σε τρία παιχνίδια θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο. Αυτοί οι παίκτες κάθισαν 100 ώρες στο πούλμαν τους τελευταίους 2,5 μήνες! Τις 25 ημέρες από τις 75 έχουν μείνει σε ξενοδοχείο! Δεν είναι εύκολες καταστάσεις. Και ο χαρακτήρας τους είναι αυτός που κράτησε μια ομάδα χωρίς κανένα πρόβλημα αυτές τις 75 ημέρες. Αυτό τους είπα, το πρώτο πράγμα είναι να πάρουν πίσω την προσπάθεια που έχουν κάνει. Αγωνιστικά η ομάδα πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και έχουμε μια κρίσιμη περίοδο τον Γενάρη, όπου θα κριθούν πολλά. Σήμερα όλοι μπορούν να διασκεδάσουν και από αύριο έχει πολύ δουλειά για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development