Μέξας: “Κακή ήττα, κακή εμφάνιση, πρέπει να αλλάξουμε λίγο το μυαλό μας”

14 Νοεμβρίου, 2023

Ο Κώστας Μέξας σχολίασε την ήττα του Λαυρίου Megabolt από το Μαρούσι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να δοθεί και πάλι μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την εξαιρετική παρουσία του για τρίτο σερί παιχνίδι.

Ο τεχνικούς του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε: “Ήταν μια κακή ήττα για μας σήμερα. Κάναμε μια κακή εμφάνιση. Ξέραμε ότι το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή ομάδα, με επιθετικό ταλέντο. Η ατομική μας άμυνα και στην περιφέρεια και κοντά στο καλάθι ήταν κακή και φυσικά το πληρώσαμε.

Πρέπει να αλλάξουμε λίγο το μυαλό μας, έχει χαλάσει το μυαλό μας. Σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω την επίθεση και λιγότερο την άμυνα και αυτό το πράγμα πρέπει να το διορθώσουμε.

Όπως στις νίκες ήμασταν χαρούμενοι, έτσι σήμερα πρέπει να μεινουμε ταπεινοί. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.

Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήταν για άλλη μια φορά κοντά μας, αλλά η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Έμειναν στα δύσκολα κοντά μας, αλλά δεν τους ανταμείψαμε.

Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και στον κόουτς Λιμνιάτη και καλή συνέχεια”.

Λιμνιάτης: “Είναι μια τεράστια νίκη”

Ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Γιώργος Λιμνιάτης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Θέλω να αρχικά να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, τους συνεργάτες μας. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο για τον οποίο τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό τόσο για την προπονητική του κατεύθυνση, όσο και για το μπάσκετ που έχει παίξει μέχρι τώρα.

Το Λαύριο έχει τρεις πολύ μεγάλες νίκες, με την ΑΕΚ εκτός έδρας, με τον ΠΑΟΚ και τον Κολοσσό στην έδρα του, οπότε για μια είναι μια τεράστια νίκη, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας.

Νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε το προβάδισμα. Στο τέλος παρότι βρεθήκαμε με τρεις πόντους πίσω, δείξαμε ότι έχουμε παιδιά που έχουν χαρακτήρα.

Θα διασκεδάσουμε τη σημερινή μέρα, αλλά από αύριο πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αυτό που είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια είναι ότι οι καλοί παίκτες στην επόμενη προπόνηση μετά από μια νίκη σαν κι αυτή, πρέπει να πάμε στην προπόνηση όχι σαν να έχουν κερδίσει, αλλά σα να έχουν χάσει και να δώσουν το 200%”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development