Μέξας: “Οφείλουμε στους εαυτούς μας και τους φιλάθλους μας να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό”

1 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Κώστας Μέξας προφανώς και αναγνώρισε τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, παρόλ’ αυτά περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε για τον αυριανό αγώνα (2/12, 15:00, ΕΡΤ 3): “Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Προφανώς και ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που έχει μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερες λύσεις από τη δική μας ομάδα, αλλά αυτό το γεγονός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. 

Οφείλουμε όλοι στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας που τόσο πολύ μας έχουν στηρίξει στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, να δείξουμε στο παρκέ πως είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε κατοχή, για κάθε διεκδικίσιμη μπάλα.

Το πρόβλημά μας στα τελευταία παιχνίδια είναι ο τρόπος που μπαίνουμε στο γήπεδο, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε τα παιχνίδια και αυτό πρέπει να διορθωθεί, ακόμα και με αντίπαλο μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός”.

Το Λαύριο Megabolt ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στον οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του ο Σκάιλερ Φλάτεν, ενώ θα απουσιάσουν οι Θόδωρος Ζάρας και Βασίλης Καββαδάς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development