Μέξας: “Σήμερα πληρώσαμε την αστοχία μας”

12 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Κώστας Μέξας εστίασε την ήττα του Λαυρίου Megabolt από τον Απόλλωνα στην Πάτρα, στην αστοχία έξω από τα 6,75μ..

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα που άλλαξε πριν δυο μέρες προπονητή και είναι λογικό να υπήρχε αντίδραση από όλο τον οργανισμό από όλους τους παίκτες,  ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα,  σε αυτά που κάνουν οι παίκτες του Απόλλωνα Carna, κάποια περιμέναμε ότι θα γίνουν, ορισμένα άλλα ότι δεν θα γίνουν.

Σήμερα πληρώσαμε την αστοχία μας στην επίθεση σε πολλά ανοιχτά σουτ που είναι δικοί μας παίκτες που είναι σουτέρ τουλάχιστον 40%, αλλά σήμερα δεν είναι αποτελεσματικοί.

Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι γιατί τα άστοχα σουτ μας επηρέασαν και ψυχολογικά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και καλή συνέχεια στο Απόλλωνα Carna».

Χριστόπουλος: “Δεν επιτρέψαμε στο Λαύριο να βρουν ρυθμό”

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών, Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε: «Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ήμασταν πολύ προσηλωμένοι σε αυτά που είχαμε πει. Τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλη διάθεση, αυτό είναι το κυριότερο, κανείς προπονητής δεν μπορεί να πατήσει τα κουμπιά και να ενεργοποιηθούν οι παίκτες. Άρα για τη νίκη αυτή πολλά μπράβο στα παιδιά και τους συνεργάτες μου. Ξέρω ότι ήταν δύσκολες μέρες στην ομάδα τις προηγούμενες εβδομάδες, όμως πολύ ανταγωνιστικοί. Μια επιθετική ομάδα, όπως είναι το Λαύριο με κάλους σουτέρ, καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά, να μην τους επιτρέψουμε να βρουν ρυθμό και από την άμυνα κτίσαμε την επίθεση μας. Βάλαμε εύκολα καλάθια και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση ήταν σημαντικός και ο τρόπος και όχι μόνο νίκη βαθμολογική».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development