Μέξας: “Μετά το 27′-28′ μας έφυγε το ματς και δεν αντιδράσαμε”

8 Ιανουαρίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας εστίασε την αιτία της ήττας από τον Κολοσσό H Hotels Collection στην όχι σωστή αντίδραση της ομάδας του στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εκ των προτέρων. Εμείς δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά. Μπήκαμε πολύ νωθροί στο αμυντικό κομμάτι, ειδικά στην επαφή. Στην πορεία το βρήκαμε, αλλά μετά το 27’-28’ εκεί που χάσαμε κάποιες βολές και ένα λέι απ του Θόρντον, νομίζω μας έφυγε το ματς. Μετά δεν αντιδράσαμε.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε εικόνα παραίτησης που δεν πρέπει να υπάρχει. Ως ένα σημείο είναι λογικά κάποια πράγματα γιατί έχουμε κάποια παιδιά που είναι καινούρια στην ομάδα και θέλουν χρόνο. Κάποια άλλα δεν δικαιολογούνται είναι η αλήθεια.

Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό H Hotels Collection, συγχαρητήρια για τη νίκη, την άξιζαν».

Σεγκούρα: “Το κλειδί ήταν η άμυνά μας”

Ο τεχνικός του Κολοσσού Κούρο Σεγούρα δήλωσε: «Καλή χρόνια σε όλους. Αρχικά, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και γιατί προσεγγίσαμε το παιχνίδι με τη σωστή νοοτροπία.

Έτσι, καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά στην αρχή. Δεν ήταν αρκετή για να καθαρίσουμε το ματς, αλλά για να πάρουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα και μερικοί παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής όπως ο Καμαριανός και ο Πετρόπουλος, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια και στους δύο.

Σίγουρα βρήκαμε πόντους στην επίθεση από τη δημιουργία του Περάντες και πόντους από τον Μπραΐκοβιτς. Είχαμε καλό ρυθμό στο ματς με αιφνιδιασμούς, αλλά το κλειδί ήταν η άμυνά μας. Μέσω της άμυνάς μας ελέγξαμε το ματς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε μία καλή διαφορά ασφαλείας. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να σκεφτούμε το επόμενο ματς».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development