Μέξας: “Οφείλουμε στους εαυτούς μας και τους φιλάθλους μας να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί”

26 Ιανουαρίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στην αυριανή (27/1, 18:00) αναμέτρηση με τον Προμηθέα στο Λαύριο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, τονίζοντας πως οφείλει η ομάδα του να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο παρά τα προβλήματα.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εξέβιερ Καστανέδα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ και ο νεοαποκτηθείς Μάρεον Τζάκσον ουσιαστικά δε μπορεί ακόμα να βοηθήσει, καθώς έχει προπονηθεί μία φορά με την ομάδα.

“Υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας μια ομάδα που φέτος έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο, παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ και το συνδυάζει με αποτελέσματα. Ο Προμηθέας δικαίως βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και δικαίως πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη.

Το έργο μας είναι δύσκολο, όμως οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, δίνοντας συνέχεια στην προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν προβλήματα όπως η απουσία του Καστανέδα που θα μας λείψει, έχουμε για άλλη μια φορά ένα καινούριο πρόσωπο στην ομάδα μας, τον Μάρεον Τζάκσον, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. 

Είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε μια μάχη και να τα δώσουμε όλα, για να φτάσουμε στη νίκη που την θέλουμε όλοι”, σχολίασε ο Κώστας Μέξας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development