Μέξας: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, είναι μια πολύ μεγάλη νίκη”

29 Ιανουαρίου, 2024

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Κώστας Μέξας για τη σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: “Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Είναι μια νίκη ως συνέχεια των καλών εμφανίσεων που είχαμε και με τον Παναθηναϊκό και με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ευτυχώς για μας μετουσιώθηκε σε θετικό αποτέλεσμα.

Για τρία δεκάλεπτα ήμασταν πάρα πολύ καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ, ίσως έπαιξε ρόλο και η κόπωση και η ποιότητα του Προμηθέα έκανε το ματς ντέρμπι στο τέλος.

Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρηρήρια, είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα που γίνεται φέτος. 

Πρέπει να συνεχίσουμε με ηρεμία και με ακόμα περισσότερη δουλειά.

Συγχαρητήρια στους παίκτες, συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη βοήθειά του για άλλη μια φορά. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Παπαθεοδώρου: “Το Λαύριο άξιζε τη νίκη 100%”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε μετά τον αγώνα: “Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του, την άξιζε 100%, ήταν καλύτεροι απο μας, ειδικά μέχρι το 30. Εμείς αντιδράσαμε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από το να φτάσουμε και να πλησιάσουμε κοντά στο σκορ.

Έλεγξαν τα ριμπάουντ, ήταν πιο αποφασιστικοί, χάσαμε όλες τις μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός, είχαμε ξεκάθαρα έλλειψη ενέργειας και συγκέντεωσης και γι’ αυτό νομίζω ότι το Λαύριο κέρδισε δίκαια.

Συγχαρητήρια στο Λαύριο και εμείς συνεχίζουμε”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development