Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt συνεχίζει δυναμικά την συνεργασία της με την BODERM

1 Φεβρουαρίου, 2024

H KAE Λαύριο Μegabolt ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με τη δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ??????, η οποία αποτελεί και φέτος έναν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Προφίλ ??????:

H «Boderm Φαρμακευτική A.E.» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά με Φάρμακα, Συμπληρώματα Διατροφής, Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα και Καλλυντικά. Σκοπός της είναι η παροχή καινοτόμων προϊόντων μέσα από υψηλές υπηρεσίες στον χώρο της υγείας προς όφελος του καταναλωτή.

Τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα, Συμπληρώματα διατροφής και Καλλυντικά της εταιρείας διατίθενται σε Ευρωπαϊκές χώρες και Διεθνής αγορές με το εμπορικό σήμα BODERM™ συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Παραγωγής και του Εγχώριου Προϊόντος.

H υψηλή ποιότητα τεχνολογιών και ανθρώπινου δυναμικού της εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα των προϊόντων της Boderm Φαρμακευτικής A.E.

? www.boderm.com
✉️ info@boderm.com
☎️ 2107707595

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development