Μαρούσι – Λαύριο Megabolt (σήμερα, 20:15): Κρίσιμη εκτός έδρας αποστολή για τη μάχη της παραμονής

5 Φεβρουαρίου, 2024

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στη φετινή Stoiximan Basket League θα διεκδικήσει σήμερα (5/2/24, 20:15) το Λαύριο Megabolt στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ μετά από τις πρώτες 16 αγωνιστικές (5-11).

Το Μαρούσι είχε κερδίσει στο Λαύριο στον αγώνα του πρώτου γύρου και σήμερα η ομάδα του Κώστα Μέξα έχει ως στόχο να ισοφαρίσει τις νίκες στη κανονική διάρκεια, κάνοντας άλλο ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Stoiximan Basket League.

Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλό επίπεδο μετά τη σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα προετοιμάστηκε όσο το δυνατόν καλύτερα τις τελευταίες 8-9 μέρες για τον σημερινό αγώνα, ωστόσο η απουσία του Εξέβιερ Καστανέδα θεωρείται απώλεια, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μέξα.

Σε κάθε περίπτωση το Λαύριο Megabolt θα παραταχθεί σήμερα με την ίδια σύνθεση που είχε και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, κατακτώντας το έκτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development