Μέξας: “Να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε φρέσκοι για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος”

12 Φεβρουαρίου, 2024

Το Λαύριο Megabolt δεν άντεξε απέναντι στο ποιοτικό Περιστέρι, γνώρισε την ήττα και ο Κώστας Μέξας εξήγησε πως πλέον πρέπει η ομάδα του να επιστρέψει μετά τη διακοπή έτοιμη για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα πολύ ποιοτική, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Για ένα ημίχρονο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, παρά τις απουσίες που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο το Περιστέρι ήταν πολύ δυνατό, μας έβγαλε εντελώς εκτός ρυθμού και πήρε μια δίκαιη νίκη.

Πρέπει να ξεκουραστούμε 4-5 μέρες και να επανέλθουμε φρέσκοι στις προπονήσεις ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος, για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Καλή συνέχεια στο Περιστέρι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Λαυρίου που βρέθηκαν στο γήπεδο και μας στήριξαν”.

Σπανούλης: “Το Λαύριο μας έδειξε ότι πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί”

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου: “Ξέραμε ότι το Λαύριο παίζει πάρα πολύ καλά τελευταία, μετά τις αλλαγές που έκανε. Νίκησε τον Προμηθέα, το Μαρούσι εκτός έδρας, έχασε από τον ΠΑΟΚ στην παράταση. Μας έδειξε ότι πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πολύ μεγάλη συγκέντρωση.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η ομάδα ταξιδεύει συνέχεια, για πολλά παιδιά είναι κάτι καινούριο αυτό. Αντιδράσαμε καλά, ακόμα καλύτερα από ότι είχαμε κάνει στην Καρδίτσα, ειδικά μετά τα πρώτα επτά λεπτά που δεν ήμασταν καλοί. Για τα υπόλοιπα 32 λεπτά δεχθήκαμε 40 πόντους και βάλαμε κοντά στους 70.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου τους τελευταίους δύο μήνες. Αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι κυπέλλου μπροστά μας πριν την διακοπή και θέλουμε κάποιες καλές προπονήσεις τις επόμενες μέρες για να είμαστε έτοιμοι”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development