Μέξας: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους αξίζει 100% η νίκη”

6 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας δε θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Αμαρουσίου, την έκτη στο φετινό πρωτάθλημα και δεύτερη εκτός έδρας!

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Είναι μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας επί ενός αντιπάλου που έχουμε τους ίδιους στόχους. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, συγκεντρωμένοι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και το πέντε εναντίον πέντε. Νομίζω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αλλά τα λάθη μας στην επίθεση οδήγησαν σε πολύ κακές επιστροφές και το Μαρούσι που είναι μια ομάδα πολύ καλή στο ανοικτό γήπεδο, ειδικά οι ψηλοί του τρέχουν τρομερά, το εκμεταλλεύτηκε αυτό και μας μας πλήγωσε πολύ.

Στο τέλος το Μαρούσι πέρασε μπροστά και πήρε το μομέντουμ, όμως τα δύο τρίποντα του Ζάρα και του Χόρχλερ στο τέλος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο συν την άμυνά μας και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, που μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Παίζουμε αρκετά καλύτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μετά και θέλω να το συνεχίσουμε αυτό για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους αξίζει η νίκη 100% γιατί έδειξαν χαρακτήρα, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. 

Καλή συνέχεια στο Μαρούσι και στον κόουτς Λιμνιάτη που πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development