New Naval Ltd. και ΚΑΕ Λαύριο Megabolt συνεχίζουν MAZI!

13 Φεβρουαρίου, 2024

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt και η New Naval Ltd., η σημαντικότερη εταιρεία στον τομέα της θαλάσσιας αντιρρύπανσης με έδρα στο Λαύριο, συνεχίζουν μαζί!

Η New Naval είναι «Χρυσός Χορηγός» της ομάδας για τη σεζόν που διανύουμε, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και την ικανοποίηση για τα αποτελέσματα αυτής της μακροχρόνιας συνεργασίας.

Προφίλ New Naval Ltd.
Από την ίδρυση της το 1978, η New Naval καθιερώθηκε στον ελληνικό χώρο ως η σημαντικότερη εταιρεία στον τομέα της θαλάσσιας αντιρρύπανσης ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει δυναμική κι αξιόπιστη παρουσία στην Ευρώπη στον τομέα κατασκευής υλικών και μέσων προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος διαθέτοντας πλέον ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών.

Στην έδρα της εταιρείας στο Λαύριο βρίσκεται το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρυπάνσεων το οποίο προσφέρει υπηρεσίες προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος. Η New Naval έχει συνεργαστεί με το Υπουργείο Ναυτιλίας, με Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Λιμένος, λιμάνια, παράκτιες εγκαταστάσεις, εταιρείες εξόρυξης πετρελαιοειδών, ναυτιλιακές εταιρείες καθώς και με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φυσικού αερίου. Στα πλαίσια αυτών των συνεργασιών η New Naval έχει συμβάλλει στη πρόληψη κι αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού παρέχοντας καινοτόμες και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις σε εξοπλισμό κι υπηρεσίες.

Η εξειδίκευση της εταιρίας σε συνδυασμό με την εμπειρία σε περιστατικά αντιμετώπισης ρυπάνσεων ήταν αυτά που οδήγησαν στη δημιουργία των πρώτων εγκαταστάσεων της New Naval το 1998. Ακολούθησε η ανέγερση των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στο Λαύριο το 2015,  όπου κι εγκαινιάστηκε και το πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης.

? Κεντρικά γραφεία: 2ο χλμ Λαυρίου-Σουνίου, Λαύριο
☎️ 22920 27936
✉️ info@newnaval.gr
? www.oilspillresponse.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development