Άρης – Λαύριο Megabolt (σήμερα, 17:15): Ρίχνει στη Θεσσαλονίκη την αυλαία της κανονικής διάρκειας

23 Μαρτίου, 2024

Το Λαύριο Megabolt φιλοξενείται σήμερα (23/3, 17:15) από τον Άρη στο Nick Galis Hall και θα αναζητήσει την τρίτη εκτός έδρας νίκη του, για να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο την κανονική διάρκεια της Stoximan Basket League.

Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα την περασμένη Κυριακή ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία έχει κατ’ ουσίαν επιτευχθεί και πλέον η ομάδα του Κώστα Μέξα θα κυνηγήσει ό,τι καλύτερο στο υπόλοιπο της σεζόν.

Το σημερινό παιχνίδι στο Nick Galis Hall έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, παρότι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας του αντιπάλου.

Ο Άρης παραμένει μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη.

Το Λαύριο Megabolt παρά τα προβλήματα απουσιών και τραυματιών (Γόντικας, Καββαδάς, Τσάμης εκτός αποστολής) θα επιδιώξει να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο και θα του επιτρέψει να διεκδικήσει τις πιθανότητες για μια τρίτη νίκη μακριά από την έδρα του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development