Λαύριο Megabolt – Καρδίτσα Ιαπωνική (σήμερα, 18:00): Επιστροφή στη δράση και πίστη για την έβδομη νίκη!

2 Μαρτίου, 2024

Με στόχο την έβδομη νίκη στη Stoiximan Basket League υποδέχεται σήμερα (2/3, 18:00) το Λαύριο Megabolt την Καρδίτσα Ιαπωνική στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Μετά από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας επαναρχίζει το πρωτάθλημα και το Λαύριο Megabolt μπαίνει στην τελική ευθεία για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Το παιχνίδι με την Καρδίτσα προφανώς και είναι δύσκολο και κρίσιμο, καθώς το Λαύριο Megabolt ισοβαθμεί με την ομάδα της Θεσσαλίας, με ρεκόρ 6-12. Αμφότερες οι ομάδες έχουν τον στόχο της παραμονής μπροστά τους, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι σήμερα θα διεξαχθεί ένα ντέρμπι στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα θα αναζητήσει την έβδομη νίκη της στην Stoiximan Basket League έχοντας όμως αγωνιστικά προβλήματα. Ο Κωστής Γόντικας έχει τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς με τον τραυματισμό του στον καρπό, ο Βασίλης Καββαδάς δεν είναι έτοιμος μετά τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, όμως στον αντίποδα επιστρέφει στην δράση μετά τις 20 Ιανουαρίου ο Εξέβιερ Καστανέδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development