Λαύριο Megabolt – Καρδίτσα Ιαπωνική (σήμερα, 20:15): Με απουσίες αλλά και πίστη για νίκη στη πρεμιέρα των Play Outs!

31 Μαρτίου, 2024

Το Λαύριο Megabolt ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στα Play Outs της Stoiximan Basket League υποδεχόμενο σήμερα (31/3, 20:15, ΕΡΤ 3) στην έδρα του την Καρδίτσα Ιαπωνική.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα ξεκινάει από την 8η θέση τη διαδικασία των Play Outs, καθώς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με ρεκόρ 8-14, ενώ η σημερινή αντίπαλός του ήταν 11η με ρεκόρ 7-15.

Το σημερινό είναι το πρώτο από τα πέντε παιχνίδια που θα δώσει το Λαύριο Megabolt στην επιπλέον φάση του πρωταθλήματος, εκ των οποίων τρία εντός έδρας (με ΠΑΟΚ και Μαρούσι τα άλλα δύο) και δύο εκτός έδρας (με ΑΕΚ και Απόλλλωνα Πατρών).

Στόχος του Λαυρίου Megabolt είναι να ξεκινήσει με νίκη τα Play Outs και να βάλει τις βάσεις για τις πιθανότητες που έχει για συμμετοχή στα Play Offs του φετινού πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν, καθώς ο Κώστας Μέξας δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κωστή Γόντικα, Βασίλη Καββαδά και Παναγιώτη Τσάμη, ενώ από την Καρδίτσα θα απουσιάσει ο Ρομέλο Γουάιτ που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη βδομάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development