Μέξας: “Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μια μπασκετική μάχη, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας!”

16 Μαρτίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας περιμένει μια μπασκετική μάχη με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, που ενδεχομένως να κρίνει από τώρα τον πρώτο στόχο της ομάδας.

Ο προπονητής του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε σχετικά για τον αυριανό (20:15, ΕΡΤ 3) αγώνα στο Λαύριο: “Μπροστά μας έχουμε έναν αγώνα που σε πολύ μεγάλο βαθμό κρίνει τον βασικό στόχο της ομάδας, την παραμονή στην κατηγορία. 

Για μας είναι το παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά για να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. 

Έχουμε προετοιμαστεί σωστά, τα παιδιά όλη τη βδομάδα δούλεψαν όπως πρέπει και είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε μια μπασκετική μάχη.

Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα απουσιών και τραυματιών, αλλά είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του αγώνα που πάνω από όλα θα μετρήσει η θέληση για τη νίκη, η αυταπάρνηση όλων για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θέλουμε πάρα πολύ όλα τα μέλη της ομάδας να δούμε το γήπεδό μας γεμάτο και τον κόσμο του Λαυρίου να στηρίζει άλλη μια φορά τη προσπάθειά μας όπως έχει κάνει από την αρχή της χρονιάς”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development