Μέξας: “Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά και απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά που θα παίξουν”

8 Μαρτίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες και ενόψει του αυριανού αγώνα (9/3, 17:15) με τον Ολυμπιακό, ωστόσο υπογράμμισε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όσους αγωνιστούν.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε χαρακτηριστικά: “Το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την ομάδα μας να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε ένα σύνολο που πραγματικά παίζει εξαιρετικά στην Ευρωλίγκα και την Ελλάδα. 

Θέλουμε στο ΣΕΦ να δείξουμε ότι η ομάδα μας δικαίως έχει επτά νίκες και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και αυτό θα το κάνουμε μόνο αν μπούμε στο παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι και με ενέργεια όπως ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καρδίτσα.

Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες, αλλά όπως έχουμε πορευτεί από το ξεκίνημα της χρονιάς, έτσι και τώρα, για μας δεν αποτελεί αυτό δικαιολογία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και ευελπιστούμε σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας να μπορέσουν να δείξουν τις δυνατότητές τους”.

Το Λαύριο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του ΣΕΦ από τον οποίο θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών οι Κωστής Γόντικας, Βασίλης Καββαδάς και Παναγιώτης Τσάμης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development