Μέξας: “Συγκεντρωμένοι και σοβαροί απέναντι στον Άρη από το πρώτο λεπτό”

22 Μαρτίου, 2024

Στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος το Λαύριο Megabolt, φιλοξενούμενος του Άρη στο Nick Galis Hall.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt, Κώστας Μέξας μιλώντας για τον αγώνα με τον Άρη επεσήμανε: “Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται για την ομάδα μας με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη. Μετά τη νίκη που κάναμε επί του Απόλλωνα Πατρών που ήταν καθοριστικής σημασίας στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία, θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτός είναι ο στόχος μας και στον αυριανό αγώνα.

Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Άρης είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, που παίζει πολύ δυνατά και εκμεταλλεύεται την έδρα της. Μπορεί να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο αύριο, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν θα αλλοιώσει την εικόνα του αντιπάλου μας. 

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο λεπτό και να καλύψουμε με αυταπάρνηση τις απουσίες και που πάλι έχουμε. Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στη βδομάδα και ευελπιστούμε αυτό να βγει και στο παρκέ”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development