Μέξας: “Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής! Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Γόντικα!”

5 Μαρτίου, 2024

Κατάθεση ψυχής έκαναν οι παίκτες του για να φτάσουν στην πολύ σπουδαία νίκη επί της Καρδίτσας Ιαπωνική, όπως επεσήμανε ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt, Κώστας Μέξας.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε: “Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, σε ένα ματς που θέλαμε πάρα πολύ και μας φέρνει πολύ κοντά στον στόχο που θέλουμε, την παραμονή μας στην κατηγορία. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής σήμερα. Ήταν συγκλονιστικό το πως έπαιξαν και στις δύο πλευρές του παρκέ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, με την ίδια διάθεση και το ίδιο κίνητρο και να πετύχουμε και τη νίκη που θέλουμε για να παραμείνουμε θεωρώ και μαθηματικά στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον κόσμο. Είναι μια νίκη που είναι αφιερωμένη στον άτυχο της παρέας μας, τον Κωστή Γόντικα, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα, που είναι μια πολύ καλή ομάδα και άξια έχει κάνει αυτές τις νίκες που έχει κάνει στο πρωτάθλημα”.

Παπανικολόπουλος: “Επικράτησε πεντακάθαρα το Λαύριο”

Ο τεχνικός της Καρδίτδας Ιαπωνική, Νίκος Παπανικολόπουλος τόνισε: “Συγχαρητήρια στο Λαύριο και για τη νίκη του σήμερα και για την πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα. Νομίζω ότι επικράτησε πεντακάθαρα σήμερα. Εμείς υπήρχαμε στο ματς μόνο για ένα ημίχρονο. Προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι, ακόμα κι όταν ήμασταν άστοχοι στην επίθεση, το ελέγχαμε από την άμυνά μας.

Μπαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς κανέναν ρυθμό, χωρίς καμία διάθεση να παίξουμε άμυνα, να δώσουμε κάτι για την ομάδα όπως φάουλ για να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του Λαυρίου. Αντέδρασε το Λαύριο, όπως αντιδρά σε όλα τα παιχνίδια σαν καλή ομάδα που είναι και πήρε μια πεντακάθαρη νίκη”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development