Ολυμπιακός – Λαύριο Megabolt (σήμερα, 17:15): Αποστολή στο ΣΕΦ με πολλές απουσίες

9 Μαρτίου, 2024

Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας φιλοξενείται σήμερα (9/3, 17:15) από τον Ολυμπιακό το Λαύριο Megabolt στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League.

Μετά τη πολύ σπουδαία νίκη επί της Καρδίτσας την περασμένη βδομάδα, το Λαύριο Megabolt έχει μπροστά του ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και αντικειμενικά ο πρώτος στόχος είναι να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική εικόνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στην Ευρωλίγκα και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αν προσθέσει κανείς στην εξίσωση και τα προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Κώστας Μέξας, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης. Ο Κερκυραίος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του λόγω τραυματισμών τους Κωστή Γόντικα, Βασίλη Καββαδά και Παναγιώτη Τσάμη, κάτι που σημαίνει ότι το Λαύριο Megabolt θα παραταχθεί στο ΣΕΦ με front line… ανάγκης.

Σε κάθε περίπτωση ο Κώστας Μέξας θέλει να δει από τους παίκτες του να έχουν την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καρδίτσα, δείχνοντας σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development