Μέξας: “Έχουμε πνευματική και σωματική κούραση τις τελευταίες 10-15 μέρες”

1 Απριλίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας εστίασε στην πνευματική και σωματική κούραση ως τη βασική αιτία της ήττας της ομάδας του από την Καρδίτσα στην πρεμιέρα των Play Outs.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε: “Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας για τον στόχο των πλέι οφ, δεν τα καταφέραμε και νομίζω ότι έχει δυσκολέψει η κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλος, είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Δυστυχώς έχουμε βγάλει μια κούραση τις τελευταίες 10-15 μέρες, πρώτα από πνευματική και μετά και σωματική, γιατί τα παιδιά είναι καταπονημένα, είμαστε και λίγοι είναι η αλήθεια λόγω των τραυματισμών.

Σήμερα αυτό έπαιξε ρόλο. Δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι για το παιχνίδι, φάνηκε από το ξεκίνημα αυτό και παρόλο που κάποιες φορές το γυρίσαμε και περάσαμε και μπροστά, δεν είχαμε την πνευματική ετοιμότητα να το κρατήσουμε. 

Η Καρδίτσα ήταν καλύτερη κέρδισε και της δίνω συγχαρητήρια και για τη νίκη και για την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία”.

Παπανικολόπουλος: “Το Λαύριο ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος”

Ο τεχνικός της Καρδίτσας, Νίκος Παπανικολόπουλος επεσήμανε στη συνέντυξη Τύπου: “Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για όλο τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις και με πολύ όμορφο μπάσκετ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Φαινόμαστε όσο καλοί είναι οι παίκτες και όσο καλά προπονούνται και όσο κίνητρο έχουν, κάτι το οποίο το κατάθεσαν στο γήπεδο. Κίνητρο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, κίνητρο για να πετύχει η ομάδα την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στα δύο χρόνια που είναι στην κατηγορία και κίνητρο για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια των Play Outs. 

Όλα τα τα συγχαρητήρια πάνε στα παιδιά, για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν και πάμε για το επόμενο παιχνίδι στο Μαρούσι”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development