Συνεργασία του Λαυρίου με στόχο τη φροντίδα της ψυχικής υγείας των μελών της ομάδας

13 Ιουνίου, 2024

Με μικρά αλλά σταθερά βήματα η ΚΑΕ Λαυρίου προσπαθεί να προσθέτει ολοένα και περισσότερο επαγγελματισμό στον τρόπο λειτουργίας της, δίχως να ξεφεύγει από τη φιλοσοφία της που βασίζεται στην αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που την περιβάλλουν.

Η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου παραμένει μια μεγάλη “οικογένεια” και η Διοίκηση έχει ως στόχο να φροντίζει όλα τα μέλη της με κάθε πιθανό τρόπο, όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Υπό αυτό το πρίσμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την ψυχολόγο Λίνα Νικολαϊδου και την δραματοθεραπεύτρια – ψυχοθεραπεύτρια Μάνια Συριοπούλου, οι οποίες και θα στηρίξουν τη προσπάθεια των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και του υπόλοιπου προσωπικού την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η ψυχική υγεία αθλητών και προπονητών στον επαγγελματικό αθλητισμό έχει αρχίσει να γίνεται κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλον τον κόσμο. Πίσω από μεγάλες νίκες ή μεγάλες ήττες, πίσω από την καθημερινότητα σε επίπεδο πρωταθλητισμού, υπάρχουν προβλήματα τα οποία πολλές φορές δε γνωστοποιούνται. Το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετοί αθλητές έχουν αποφασίσει να μιλήσουν δημόσια για προσωπικές τους εμπειρίες και αυτή η δράση έχει προκαλέσει κινητοποίηση.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Λαυρίου θέλοντας να συμβάλλει στην όσο το δυνατόν πιο ομαλή καθημερινότητα των μελών της Ομάδας πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με δύο καταξιωμένες ειδικούς, που μάλιστα έχουν έδρα την πόλη του Λαυρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development