Η TRYGONS νέος Υποστηρικτής της ΚΑΕ Λαυρίου DHI

23 Σεπτεμβρίου, 2024

H ΚΑΕ Λαυρίου DHI ανακοινώνει τη συνεργασία της με την TRYGONS που θα αποτελέσει «Υποστηρικτή» της ομάδας μας από τη σεζόν 2024-25. 

Η TRYGONS Α.Ε. είναι μία πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία κατασκευής και εμπορίας προϊόντων από ενισχυμένα πλαστικά (composites), με έδρα το Βιοτεχνικό Πάρκο Κερατέας, κυρίως εξαγωγική δραστηριότητα, αλλά και σημαντική δραστηριότητα στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ευχαριστούμε την εταιρεία για τη στήριξη και ευχόμαστε μια άριστη συνεργασία με οφέλη και για τις δύο πλευρές. 

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η TRYGONS A.E ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Σαρασίτη, Ελληνογερμανό μηχανολόγο μηχανικό με βιομηχανικό οικογενειακό υπόβαθρο και μεγάλη αγάπη και τεχνογνωσία σε πρωτοποριακές κατασκευές. 

Ιστορικά, η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της από τον καταδυτικό αθλητισμό και εδραιώθηκε γρήγορα σε αυτή την αγορά μέσω και της οργάνωσης της προσπάθειας και την παροχή του εξοπλισμού για την επίτευξη του ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης “No Limits” των 214m (2007) από τον Herbert Nitsch. Στη συνέχεια, η εταιρεία κατασκεύασε 6μετρο ανθρακονημάτινο σκάφος με το οποίο κατάφερε παγκόσμιο ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου κατά το “Aegean EcoRun” (2013). 

Εμπορικά, η εταιρεία έχει δραστηριοποιηθεί σε πλήθος κλάδων,  είναι γνωστή για την “out-of-the-box” προσέγγιση της και τον εξωστρεφή χαρακτήρα της και έχει αναπτύξει παγκόσμια εμπορική δραστηριότητα. Ενδεικτική της διεθνούς αναγνώρισης της TRYGONS είναι η συμμετοχή της στο ‘Energy Observer’, οικολογικό έργο που αφορούσε το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο πλεούμενο (καταμαράν) υδρογόνου που κινείτο αποκλειστικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και έκανε τον γύρο του κόσμου, με τη χρήση σκάφους της ως βοηθητικό στον διάπλου. Ακόμη, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της TRYGONS ήταν η κατασκευή monocoque ανθρακονημάτινων πτερυγίων για ανεμογεννήτριες, τα οποία και παρουσιάστηκαν στη διεθνή κλαδική έκθεση JEC COMPOSITES ως παγκόσμια πρωτιά (2017).

Η ειδίκευση της TRYGONS εστιάζεται στη βαθειά γνώση και εμπειρία κατεργασίας των ενισχυμένων πλαστικών και συγκεκριμένα της τεχνολογίας vacuum infusion (έκχυση εν κενώ) την οποία εφαρμόζει στις κατασκευές της. Προστιθέμενη αξία της προσδίδουν ακόμη ο τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανικός παραγωγικός εξοπλισμός της (διαθέτει και ρομπότ), ο υψηλού βαθμού αυτοματισμός των γραμμών παραγωγής της και η δέσμευση στους ανθρώπους της. 

Σήμερα, η κυρίως εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας αφορά στην κατασκευή και εμπορία πολυεστερικών εξαρτημάτων για εταιρεία της αυτοβιομηχανίας και σκαφών, ενώ ερευνητικά συμμετέχει σε πλήθος εγχώριων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων στοχεύοντας στη διαρκή βελτίωση διαδικασιών και προϊόντων. 

📌 Βιο.Πα.Κερατέας, ΤΚ 190 01

☎️ 22990 68649

✉️ info@trygons-tech.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development