Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής νερού του Λαυρίου DHI!

18 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΚΑΕ Λαυρίου DHI είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένειά της, την εταιρεία ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ ΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το νερό αποτελεί πηγή ζωής και είναι απολύτως απαραίτητο στην καθημερινότητα μιας επαγγελματικής ομάδας. Αποκλειστικός προμηθευτής νερού του Λαυρίου DHI θα είναι το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών και των προπονητών τη φετινή απαιτητική σεζόν.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ μπήκε στη ζωή και την καθημερινότητα της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την εταιρεία ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ ΑΕ στην οικογένειά μας και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα έχει και συνέχεια. Στόχος μας είναι να πείθουμε κάθε χρόνο νέες εταιρείες να προβληθούν μέσα από το Λαύριο και ευχαριστούμε την ΙΟΛΗ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει”, σχολίασε σχετικά ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Λαυρίου DHI, Ευάγγελος Βώδινας.

Λίγα λόγια για την ΙΟΛΗ

Η εταιρεία ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ Α.Ε. είναι μέλος του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ που δημιουργήθηκε πριν από περίπου 18 μήνες τον Μάρτιο του 2023, με κύριους μετόχους τους αδελφούς Γεωργιάδη, μετόχους επίσης της PREMIA PROPERTIES.

H περιοχή της Οίτης ήταν από τα πανάρχαια χρόνια φημισμένη για τις πηγές και την άριστη ποιότητα των υδάτινων αποθεμάτων της. Σύμφωνα με τη μυθολογική παράδοση, στα γάργαρα νερά τους έσβηναν τη δίψα τους ο Ηρακλής και η αγαπημένη του Ιόλη, από όπου προέρχεται και η ονομασία του Φυσικού Μεταλλικού νερού ΙΟΛΗ. Αυτός είναι ο μύθος.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι εξίσου ενδιαφέρουσα. Στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στους πρόποδες της οροσειράς της Οίτης είναι ο τόπος του φυσικού μεταλλικού νερού ΙΟΛΗ. Το νερό ΙΟΛΗ κάνει ένα μοναδικό ταξίδι, κατά το οποίο η φύση το φιλτράρει υπομονετικά για 20 χρόνια και χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρυστάλλινο, καθαρό νερό, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία.

Στην αγορά κυκλοφορεί το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ σε διάφορα formats καθώς και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα (sparkling). Πρόσφατα προστέθηκαν και 4 νέες γεύσεις ανθρακούχων νερών ΙΟΛΗ με φυσική προσθήκη γεύσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development