Λαύριο DHI και New Naval πορεύονται και φέτος μαζί!

10 Οκτωβρίου, 2024

Η ΚΑΕ Λαυρίου DHI είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία New Naval για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η New Naval παραμένει συνοδοιπόρος της ομάδας μπάσκετ του Λαυρίου, έχοντας προσφέρει την στήριξή της σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην Stoiximan GBL.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη New Naval για την… μόνιμη πλέον παρουσία της στη χορηγική “οικογένεια” της ομάδς μας. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Νίκου Κολιαράκη, γιατί είναι πάντα δίπλα μας σε ότι έχουμε χρειαστεί όλα αυτά τα χρόνια που το Λαύριο DHI αγωνίζεται στην Stoiximan GBL”, επεσήμανε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λαυρίου DHI, Ευάγγελος Βώδινας, προσθέτοντας: “Η New Naval είναι μια εταιρεία που έχει την έδρα της στην πόλη μας και με την σημαντική δράση της στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος διαφημίζει το Λαύριο σε όλον τον κόσμο. Αποτελεί και αυτή μια αφορμή για να ακούγεται το Λαύριο παντού, όπως και η ομάδα μπάσκετ. Αυτή η συνεργασία δεν περιορίζεται πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά έχουμε δημιουργήσει σχέσεις ζωής και έτσι θέλουμε να πορευτούμε”.

Λίγα λόγια για τη New Naval

Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα της New Naval. Στη New Naval μοιραζόνται το πάθος για καινοτομία, παραγωγικότητα κι αποτελεσματικότητα. Η εταιρεία προσφέρει καινοτόμες λύσεις εξοπλισμού θαλάσσιας αντιρρύπανσης με τους πλέον συμφέροντες οικονομικοτεχνικούς όρους, πιστοποιημένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, εξειδικευμένες συμβουλές και συνεχή καθοδήγηση σε επιχειρήσεις κι οργανισμούς στοχεύοντας στην κατάλληλη προετοιμασία τους για την αποτελεσματική απόκρισή τους σε ένα περιστατικό θαλάσσιας ρύπανσης. Έχοντας τον πελάτη σταθερά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, βρίσκεται διαρκώς δίπλα του παρέχοντας του συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη όποτε κι αν της ζητηθεί.

Οι εγκαταστάσεις της New Naval βρίσκονται στο Σούνιο, λίγα μόλις χιλιόμετρα βόρεια από το Ναό του Ποσειδώνα. Η ιστορία κι η έμπνευσή της εταιρείας προέρχονται από τη θάλασσα και τα ελληνικά νησιά που αποτελούν πηγή ζωής, ενέργειας, υγείας κι ομορφιάς του ελληνικού τόπου.

Από την ίδρυση της πριν από 40 χρόνια, η New Naval καθιερώθηκε στον ελληνικό χώρο ως η σημαντικότερη εταιρεία στον τομέα της θαλάσσιας αντιρρύπανσης ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει δυναμική κι αξιόπιστη παρουσία στην Ευρώπη στον τομέα κατασκευής υλικών και μέσων προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος διαθέτοντας πλέον ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών.

Στην έδρα της εταιρείας μας στο Λαύριο βρίσκεται το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρυπάνσεων το οποίο προσφέρει υπηρεσίες προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος. 

Η New Naval έχει συνεργαστεί με το Υπουργείο Ναυτιλίας, με Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Λιμένος, λιμάνια, παράκτιες εγκαταστάσεις, εταιρείες εξόρυξης πετρελαιοειδών, ναυτιλιακές εταιρείες καθώς και με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φυσικού αερίου. 

Στα πλαίσια αυτών των συνεργασιών η New Naval έχει συμβάλλει στη πρόληψη κι αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού παρέχοντας καινοτόμες και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις σε εξοπλισμό κι υπηρεσίες.

Η εξειδίκευση της σε συνδυασμό με την εμπειρία της σε περιστατικά αντιμετώπισης ρυπάνσεων ήταν αυτά που οδήγησαν στη δημιουργία των πρώτων εγκαταστάσεων της New Naval το 1998. Ακολούθησε η ανέγερση των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στο Λαύριο το 2015,  όπου κι εγκαινιάστηκε και το πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development