Μέξας: “Η 10η σερί σεζόν στη κατηγορία αποδεικνύει την αγωνιστική, διοικητική και οικονομική σταθερότητα του Λαυρίου DHI”

6 Οκτωβρίου, 2024

Το Λαύριο DHI ξεκινάει τη Stoiximan GBL για δέκατη σερί χρονιά και αυτό εξ ορισμού αποτελεί τεράστια επιτυχία του συλλόγου. Πρώτος αντίπαλος στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, τον οποίο υποδέχεται αύριο Δευτέρα (7/10, 20:15, ΕΡΤ3) η ομάδα του Κώστα Μέξα στο ΚΓ Λαυρίου.

Όπως οι προηγούμενες, έτσι και η φετινή σεζόν θα είναι άκρως απαιτητική, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι έχει αυξηθεί η ποιότητα σε όλα τα ρόστερ.

Στόχος του Λαυρίου DHI φυσικά είναι να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και να κάνει τα σωστά βήματα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Κώστας Μέξας, δεύτερη χρονιά στην ομάδα, σχολίασε αναφορικά με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό: “Αρχικά θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες, να μείνουμε όλες όσο το δυνατόν μακριά από σοβαρούς τραυματισμούς. Για το Λαύριο DHI είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο επίτευγμα η παρουσία του για δέκατη σεζόν στην Stoiximan GBL, κάτι που αποδεικνύει την αγωνιστική, διοικητική και οικονομική σταθερότητα στο σύλλογο. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτή την παρουσία, προσπαθώντας να παρουσιάσουμε και φέτος μια ομάδα, που θα είναι ανταγωνιστική, που θα παλεύει όλους τους αγώνες και θα εκπροσωπήσει επάξια την πόλη”.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό επεσήμανε: “Έχετε δει όλοι τις κινήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι. Ήταν μια εξαιρετική ομάδα, πλέον είναι μια ομάδα που έχει 15 παίκτες του υψηλότερου ευρωπαϊκού. Για μας το αυριανό παιχνίδι είναι ένα τεστ για να διαπιστώσουμε το επίπεδο ετοιμότητας και αυτό που θέλουμε να δούμε είναι πώς θα ανταποκριθούν οι παίκτες μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που ξέρει πολύ καλά να τιμωρεί κάθε λάθος. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά από τις 19 Αυγούστου, σαφώς είμαστε στη διαδικασία να εντάξουμε στην ομάδα και το πρωτάθλημα τα παιδιά που πρώτη φορά ήρθαν στην Ελλάδα με τον σωστότερο τρόπο και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development