Μέξας: “Η γενική εικόνα είναι θετική, μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα”

8 Οκτωβρίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας έμεινε ικανοποιημένος για την εικόνα που είχε η ομάδα του μέχρι και τα μέσα της τέταρτης περιόδου απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά προφανώς γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο τεχνικός του Λαυρίου DHI επεσήμανε: “Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία και υπομονή, γιατί αναμένεται μεγάλη και δύσκολη χρονιά. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, νομίζω τα καταφέραμε μέχρι το 32’-33’, ήμασταν εκεί.

Θεωρώ ότι από εκεί και πέρα έπαιξε ρόλο η εμπειρία του Ολυμπιακού και εμείς με τις επιλογές μας αφήσαμε να μας φύγει το παχνίδι. Νομίζω ότι η γενική εικόνα ήταν θετική και προς την κατεύθυνση που θέλουμε να είμαστε σαν ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάναμε λάθη ή δεν μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, με μεγαλύτερη συνέπεια.

Ελπίζω η σημερινή εικόνα να μας δώσει μια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, για να πιστέψουμε λίγο παραπάνω σε αυτό που κάνουμε, ότι μπορεί να μας δώσει τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καλή συνέχεια να έχει στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήταν σήμερα στο γήπεδο και ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στον αγώνα με τον Κολοσσό”.

Μπαρτζώκας: “Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στο Λαύριο”

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: «Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία, ηρεμία και επίτευξη όλων των στόχων. Συγκεκριμένα για το Λαύριο, από όπου ξεκινήσαμε τη χρονιά, θέλω να τούς πω ένα μεγάλο “μπράβο”, έπαιξαν πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα και λόγω της φθοράς και του ανοίγματος στο rotation στο τέλος παρέδωσαν. Για μας προφανώς είναι ένα παιχνίδι που κατέδειξε τα προβλήματα που έχουμε αυτή την εποχή. Έλλειψη συνοχής, κακή φόρμα παικτών, χαλαρή προσέγγιση στο ματς. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, μετρήσαμε 9 χαμένα λέι-απ κάτω από το καλάθι. Πολλές χαμένες βολές από παίκτες που σουτάρουν 90% στην καριέρα τους και φυσικά πολλές κακές αμυντικές συνεργασίες που έδωσαν τη δυνατότητα στο Λαύριο να σκοράρει 45 πόντους στο α’ ημίχρονο – αν δεν κάνω λάθος- . Χρειάστηκε να πιεστούμε τελικά για να κερδίσουμε. Οπότε εμείς είμαστε σε διαδικασία που όλες οι ομάδες περνούν, να γίνουμε συμπαγείς, να αποκτήσουμε συνοχή, να μην αφήνουμε καμια φάση και φυσικά να μην υποτιμούμε κανέναν».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development