Court Seats στο Λαύριο! Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι θα παρακαλουθούν από εκεί τους αγώνες!

2 Οκτωβρίου, 2024

Το Λαύριο DHI υποδέχεται τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 20:15 τον Ολυμπιακό στη πρεμιέρα της Stoiximan GBL και παράλληλα εγκαινιάζει στο ΚΓ Λαυρίου τα Court Seats!

Η απόφαση της Διοίκησης να τοποθετήσει court seats στην απέναντι πλευρά του γηπέδου από αυτή που θα είναι οι πάγκοι και η γραμματεία ήρθε μέσα από το σκεπτικό της αναβάθμισης του “προϊόντος” που θέλει να προσφέρει στους φιλάθλους.

Είναι μια ενέργεια που θα ομορφύνει και το γήπεδο και θα δώσει άλλη ατμόσφαιρα στους εντός έδρας αγώνες, ωστόσο όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν το εισιτήριό τους για αυτές τις θέσεις έχουν υποχρεώσεις που δεν πρέπει σε καμία να περίπτωση να αγνοήσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στους κανονισμούς του και βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και την ΚΑΕ Λαυρίου DHI οι υποχρεώσεις θεατών σε court seats είναι οι εξής:

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

● Σεβασμός όλων των παρευρισκόμενων και του προσωπικού.

● Αποφυγή σωματικής βλάβης ή απειλής ή οποιαδήποτε ανάρμοστης συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένης της υβριστικής, πρόστυχης και χυδαίας γλώσσας, άσεμνων χειρονομιών ή μηνυμάτων, ή οποιαδήποτε ενδυμασίας με αναγραφή ενδείξεως των παραπάνω, ή άμεσα ή έμμεσα υποκινεί τη βία.

● Χρήση μόνο της συγκεκριμένης θέσης και ετοιμότητα να επιδειχθεί το εισιτήριο στους εντεταλμένους υπαλλήλους, προσωπικό ασφαλείας, κλπ όταν ζητηθεί.

● Συμμόρφωση με τα αιτήματα του προσωπικού του γηπέδου ή της γηπεδούχου ομάδας σχετικά με τον Κανονισμό του γηπέδου, του κώδικα δεοντολογίας και των διαδικασιών έκτακτης ανάγκης.

● Οι κάτοχοι των θέσεων ενθαρρύνονται να αναφέρουν κάθε παράλειψη τήρησης του Κώδικα Δεοντολογίας στο προσωπικό ασφαλείας ή/και σε οποιοδήποτε άλλο εντεταλμένο πρόσωπο

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

● Κανένα πρόσωπο δεν θα παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία

● Κανένα πρόσωπο δεν θα εισέλθει ή θα παραμείνει στο γήπεδο για παράνομους σκοπούς.

● Κανένα μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο δεν θα παρεμβαίνει στην ελεύθερη διέλευση, παρευρισκόμενο σε κοινόχρηστους χώρους εμποδίζοντας ή μπλοκάροντας σκόπιμα διαδρόμους, κλίμακες ή άλλες περιοχές που χρησιμοποιούνται συνήθως για πρόσβαση ή έξοδο.

● Κανένα πρόσωπο δεν θα λάβει, θα αμαυρώσει, θα υποβαθμίσει, θα βλάψει ή θα καταστρέψει – ενδεικτικά αναφερόμενων με ρίψη σκουπιδιών, με πτύσιμο, βάψιμο, κάψιμο – κάθε αντικειμένου που δεν τους ανήκει.

● Όλα τα άτομα πρέπει να αντιμετωπίζουν ανά πάσα στιγμή παίκτες, προπονητές, διαιτητές, εργαζόμενους στη ψυχαγωγία, προσωπικό γηπέδου και όλα τα πρόσωπα μέσα στο γήπεδο με σεβασμό και ευπρέπεια.

● Αν δεν έχουν εκδοθεί οι κατάλληλες διαπιστεύσεις ή εισιτήρια, κανένα άτομο δεν θα εισέλθει ή θα επιχειρήσει να εισέλθει σε οποιαδήποτε περιοχή του γηπέδου που δεν προορίζεται για δημόσια ψυχαγωγία και πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των γραφείων, αποθηκών, χώρων παραγωγής του τηλεοπτικού σταθμού, αίθουσας τύπου, αποδυτηρίων ή άλλους χώρων του γηπέδου.

● Κανένα άτομο δεν θα εμπλακεί σε συμπεριφορές που διαταράσσουν ή παρεμβαίνουν στην λειτουργία του γηπέδου ή/και την παρουσίαση του αγώνα του ή των συμμετεχόντων, ενδεικτικά αναφερόμενων των ΜΜΕ, των συνεργατών, αθλητών, προπονητών, διαιτητών, προσωπικού ασφαλείας και του προσωπικού της ΚΑΕ/γηπέδου/της διοργανώτριας και φυσικά τη διεξαγωγή του αγώνα.

● Διαταρακτική συμπεριφορά είναι η συμπεριφορά που προκαλεί άλλα άτομα που παρακολουθούν τον αγώνα, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του προσωπικού της ΚΑΕ, του γηπέδου, της διοργανώτριας, των αθλητών, των διαιτητών, συνεργατών και θεατών να βιώσουν μη δικαιολογημένη ενόχληση ή συναγερμό και περιλαμβάνει ενδεικτικά συμπεριφορές που περιλαμβάνουν χρήση υβριστικής, απειλητικής, χυδαίας, γλώσσας, χειρονομιών ή κινήσεων.

● Ο ΕΣΑΚΕ και οι ΚΑΕ δεν κάνουν διακρίσεις λόγω φυλής, χρώματος, θρησκείας, φύλου, έκφρασης φύλου, ηλικίας, εθνική καταγωγής, αναπηρίας, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού. Κάθε πρόσωπο που χρησιμοποιεί γλώσσα, χειρονομίες ή νοήματα που εισάγουν διακρίσεις ή δείχνουν έλλειψη σεβασμού δεν θα είναι ανεκτή και θα αποτελεί λόγο για άμεση απομάκρυνση από το γήπεδο και άλλα πιθανά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης των μόνιμης απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο και παρακολούθησης αγώνων του Πρωταθλήματος.

● Κανένα άτομο δεν θα παραλάβει, αμαυρώσει, προκαλέσει φθορά, ζημία ή θα καταστρέψει υλικά, εξοπλισμό, έπιπλα, καθίσματα ή άλλα αντικείμενα που ανήκουν στον ιδιοκτήτη/χρήστη του γηπέδου, τον ΕΣΑΚΕ ή την γηπεδούχο, ή τους θεατές, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες, τα μέσα ενημέρωσης και τους προσκεκλημένους τους ούτε να τα χρησιμοποιεί με τρόπο ασυμβίβαστο με τη συνήθη χρήση ή με καταστρεπτικό, καταχρηστικό ή δυνητικά επιζήμιο τρόπο, ή με τρόπο που είναι πιθανό να προκαλέσει τραυματισμό ατόμου.

● Όλα τα άτομα που εισέρχονται στο γήπεδο υπόκεινται σε σωματική έρευνα υπό τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας.

● Χρήση προϊόντων καπνού (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών τσιγάρων και συσκευών ατμίσματος, δεν επιτρέπεται.

● Η πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις απαγορεύεται στους φιλάθλους εκείνους που φέρουν μαζί τους αλκοολούχα ποτά, όπλα, αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, φωτοβολίδες, δείκτες λέιζερ ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει βλάβη ή τραυματισμό σε άλλο άτομο ή σε αυτούς που βρίσκονται υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ναρκωτικών, ψυχοτρόπων ή διεγερτικών φαρμάκων ή παρόμοιων ουσιών.

● Δεν επιτρέπονται σφυρίγματα μέσα στο γήπεδο καθώς και σειρήνες/μεγάφωνα που κάνουν τον ίδιο ήχο με την κόρνα της γραμματείας.

● Κανένα άτομο δεν θα διανείμει, δεν θα επιδεικνύει (συμπεριλαμβανομένων και επί των ενδυμάτων) ούτε θα τοποθετεί φυλλάδια ή αφίσες, που προωθούν μάρκες ή συνιστούν οποιασδήποτε μορφής επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητα, εκτός εάν έχει λάβει γραπτή άδεια από την γηπεδούχο ή τη διοργανώτρια και επιτρέπεται σύμφωνα με την νομοθεσία και τους Κανονισμούς.

● Πανό, πινακίδες ή / και σημαίες επιτρέπονται, με την επιφύλαξη τήρησης της αρχής σεβασμού και χρήση γλώσσας, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

● Η ρίψη αντικειμένων απαγορεύεται.

● Όλα τα άτομα πρέπει να φορούν πουκάμισο, παντελόνι και παπούτσια (συμπεριλαμβανομένων φούστες ή σορτς).

● Η υγιεινή και η καθαριότητα των ενδυμάτων όλων των ατόμων πρέπει να συμβαδίζουν με τα κοινώς αποδεκτά κοινωνικά πρότυπα.

● Τα πρόσωπα των θεατών δεν επιτρέπεται να είναι καλυμμένα ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που κάποιος φέρει καπέλο αυτό δεν πρέπει να καλύπτει το πρόσωπο με οποιονδήποτε τρόπο.

Πρόσθετες διατάξεις για τους θεατές των court side θέσεων:

To να στέκεται κάποιος όρθιος πρέπει να περιορίζεται στο ελάχιστο.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων Courtside Seats & Bench Seats θα παραμείνουν καθισμένοι κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του αγώνα Η πρόσβαση στα ή/και η έξοδος από τα καθίσματα επιτρέπεται όταν το παιχνίδι δεν παίζεται.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων CourtSide δεν επιτρέπεται να προχωρήσουν προς το γήπεδο οποιαδήποτε στιγμή ούτε να παρεμβαίνoυν στην ελεύθερη κυκλοφορία διαιτητών, παικτών ή του προσωπικό των ομάδων/ του γηπέδου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων Courtside Seats & Bench Seats δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στη φορητές κάμερες τηλεόρασης ή στις φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες διαπιστευμένου προσωπικού.

Δεν επιτρέπονται πανό, πινακίδες ή σημαίες στις θέσεις Courtside Seats & Bench Seats, ούτε οποιαδήποτε ενδυμασία εμποδίζει την ορατότητα των άλλων.

Μουσικά όργανα ή θορυβώδη αντικείμενα δεν επιτρέπονται στις θέσεις Courtside Seats & Bench Seats.

Ο ΕΣΑΚΕ, οι ΚΑΕ και οι αρμόδιες αρχές διατηρούν το δικαίωμα να απαγορεύσουν την είσοδο στο γήπεδο ή και να αποβάλουν κάθε πρόσωπο που παραβιάζει τον Κώδικα Δεοντολογίας.

Οι ΚΑΕ θα προσδιορίσουν και θα ενημερώσουν τον ΕΣΑΚΕ σχετικά με την ταυτότητα οποιουδήποτε προσώπου απομακρύνεται από το γήπεδο σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας.

Κατόπιν αιτήματος, οι ΚΑΕ θα κοινοποιήσουν επίσης στον ΕΣΑΚΕ την ταυτότητα οποιουδήποτε προσώπου που αναγνωρίζεται ότι παραβαίνει τον Κώδικα Δεοντολογίας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development