Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους φιλάθλους και η προσδοκία για στήριξη… διαρκείας!

9 Οκτωβρίου, 2024

Η πρεμιέρα της Stoiximan GBL δεν είχε το αποτέλεσμα που όλοι θα επιθυμούσαμε, ωστόσο όλη η μπασκετική Ελλάδα είδε το Λαύριο DHI να παρουσιάζει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό, μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Λαυρίου έμεινε ικανοποιημένη όχι μόνο από τη προσπάθεια παικτών και προπονητών μέσα στο γήπεδο, αλλά και από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Πάρθηκε μια απόφαση από τη διοίκηση, ώστε να εναρμονιστεί το ΚΓ Λαυρίου σε αυτά που έχουν ζητήσει η λίγκα και η κρατική τηλεόραση για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα του αγώνα. 

Η αλλαγή των πάγκων και η τοποθέτησή τους στην πλευρά της κερκίδας, η παρουσία φιλάθλων μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τα court seats είναι δύο στοιχεία που σαφώς ομόρφυναν το τελικό “προϊόν”.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Λαυρίου DHI θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο δήμο Λαυρεωτικής που στάθηκε αρωγός για να ολοκληρωθούν αυτές οι αλλαγές, ειδικότερα στη τεχνική υπηρεσία του δήμου, που επέμεινε να τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” θέλει να πει η διοίκηση της ΚΑΕ Λαυρίου DHI στους φιλάθλους, που γέμισαν το γήπεδο και στήριξαν από τη πρώτη αγωνιστική τη προσπάθεια της ομάδας, των παικτών και των προπονητών.

Η μαζική παρουσία των πολιτών της Λαυρεωτικής στο γήπεδο είναι αυτό που χρειάζεται το αγωνιστικό τμήμα όσο τίποτα άλλο τη φετινή χρονιά, η οποία όλοι έχουν αντιληφθεί πόσο δύσκολη και απαιτητική θα είναι.

Το Λαύριο DHI δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία του, με την οποία πορεύεται τα τελευταία 10 χρόνια στην Stoiximan GBL και θέλει τη στήριξη όλων σε αυτή τη προσπάθεια! 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development