Μέξας: “Κάναμε ένα βήμα μπροστά, μας πλήγωσαν 2-3 αμυντικές αδράνειες”

15 Οκτωβρίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα με τον Προμηθέα και αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό στο Λαύριο.

Ο τεχνικός του Λαυρίου DHI επεσήμανε: “Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με λίγο περισσότερη επιθετική προσέγγιση από ότι θα ήθελαν και οι δύο προπονητές, έτσι πιστεύω. Ο κόσμος που το είδε στην τηλεόραση θα το ευχαριστήθηκε. Εμείς ξέραμε ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα ανώτερου επιπέδου από εμάς, παίζει στο BCL, θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε πραγματικά σαν ομάδα και νομίζω ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί για 38-39 λεπτά.

Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι σε κάποιες καταστάσεις στο αμυντικό κομμάτι και εκεί έπρεπε να λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα. Ο Προμηθέας μας πλήγωσε, το πληρώσαμε και στο τέλος κέρδισε δίκαια. Ήμασταν και λίγο άστοχοι στις βολές εμείς, θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο κοντά στο σκορ στο τέλος, ωστόσο πιο πολύ ρόλο έπαιξαν 2-3 αμυντικές αδράνειες.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωθούμε στο κομμάτι της συγκέντρωσης στην άμυνα και να γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό, θα ετοιμαστούμε για να είμαστε καλύτεροι και να αρχίσουμε να κάνουμε νίκες στο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στον Προμηθέα και καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Παπαθεοδώρου: “Είμαστε σε διαδικασία εξέλιξης”

Ο τεχνικός του Προμηθέα, Ηλίας Παπαθοεδώρου επεσήμανε μετά τον αγώνα: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Έχουμε μπει σε μία διαδικασία συνεχόμενων αγώνων, με μετακινήσεις, με ταξίδια στην Ευρώπη. Οπότε το να κερδίζουμε, είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε στην Ευρώπη, είναι σημαντικό για εμάς. Είμαστε σε διαδικασία εξέλιξης της ομάδας και κάθε φορά που κερδίζεις σου δίνεται λίγο παραπάνω χρόνος και δουλεύεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Οπότε είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development