Το “Τζάμπολ Αγάπης” φιλοξενείται την Κυριακή από το Λαύριο DHI!

18 Οκτωβρίου, 2024

Η ΚΑΕ Λαυρίου DHI με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρόταση του προγράμματος “Τζάμπολ Αγάπης” και θα φιλοξενήσει τα μέλη του στον αγώνα της Κυριακής με τον Κολοσσό H Hotels Collection στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

To “ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ” είναι Πιστοποιημένο Πρόγραμμα “Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής”, από την Ελληνική Δημοκρατία για Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας.

Όραμα του είναι η ανάπτυξη της “Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής” του “Τζάμπολ Αγάπης” σε όλη την Ελλάδα.

Με εκπαίδευση των παιδιών της Ειδικής Αγωγής στα βασικά στοιχεία του μπάσκετ, με δράσεις Συν-Εκπαίδευσης τους με άλλα παιδιά και με την αποδοχή τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης, Γιάννης Τσουμπρής με αφορμή τη διάγνωση του γιου του ο οποίος βρίσκεται στο Φάσμα του Αυτισμού, δημιούργησε το “Τζάμπολ Αγάπης” και ανέπτυξε το προπονητικό πρόγραμμα της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής».

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ, προσαρμοσμένο στις δυνατότητες των παιδιών της  Ειδικής Αγωγής. Στόχος του είναι η Συν-Εκπαίδευση τους με άλλα παιδιά και η αποδοχή τους με την κατάργηση κάθε διαφορετικότητας εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας του «Τζάμπολ Αγάπης έχει την Ειδική Πιστοποίηση Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης των παιδιών της Ειδικής Αγωγής στόχος των ανθρώπων του “Τζάμπολ Αγάπης” είναι να ξεκινήσει φέτος αυτή η προσπάθεια από τον αγώνα του Λαυρίου DHI με τον Κολοσσό H Hotels Collection, με τη συμμετοχή των παιδιών του προγράμματος από την περιοχή της  Ανατολικής Αττικής.

Το Λαύριο DHI θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες δράσεις και θέλει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε στη πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, όταν και βράβευσε τον Παραολυμπιονίκη, Κανέλλο Μάριο Χατζηκυριάκο.

Την προσεχή Κυριακή (20/10, 17:15) τα παιδιά του “Τζάμπολ Αγάπης” θα έχουν την ευκαιρία να συνοδεύσουν τους αθλητές του Λαυρίου DHI και του Κολοσσού H Hotels Collection κατά την παρουσίασή τους πριν από το τζάμπολ και εν συνεχεία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις κερκίδες του ΚΓ Λαυρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development