Λαύριο DHI – Κολοσσός H Hotels Collection (σήμερα, 17:15): Στόχος η πρώτη νίκη στη Stoiximan GBL

20 Οκτωβρίου, 2024

Το Λαύριο DHI υποδέχεται στο ΚΓ Λαυρίου σήμερα (20/10, 17:15) τον Κολοσσό H Hotels Collection στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη της σεζόν.

Μετά από δύο καλές εμφανίσεις, με ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα, το Λαύριο DHI καλείται σήμερα να… σπάσει το ρόδι για τη φετινή χρονιά και να κατακτήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως για τον σημερινό αγώνα με τον Κολοσσό δεν σημαίνουν κάτι οι προηγούμενες καλές εμφανίσεις. Χρειάζεται την ίδια συνέπεια, το ίδιο πάθος, την ίδια ένταση από όλους για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που και ποιότητα και εμπειρία διαθέτει, παρότι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά.

Το θετικό για τον τεχνικό του Λαυρίου DHI είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, δίχως αγωνιστικά προβλήματα και έτοιμους για να φωνάξουν “παρών” στην σημερινή “μάχη”.

Παρών θα φωνάξει και ο κόσμος του Λαυρίου, του οποίου η παρουσία κρίνεται απολύτως απαραίτητη για να δοθεί η ώθηση στους παίκτες να φτάσουν στο αποτέλεσμα που όλοι θέλουν. Τη πρώτη νίκη στο φετινό δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ DHI
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development