ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

https://lavriobc.gr/wp-content/uploads/2023/07/image-1.jpg

Το Λαύριο ξεκινάει την 8η σεζόν του στη Basket League με δύο μεγάλους στόχους:

– Θέλει να δώσει συνέχεια στο μπασκετικό πρόγραμμά του, αναδεικνύοντας μέσα από αυτό το ταλέντο νεαρών Ελλήνων και ξένων παικτών, όπως έχει κάνει επιτυχώς τα προηγούμενα χρόνια.

– Θέλει να κάνει περήφανο κάθε πολίτη του Λαυρίου. Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να νιώθει ο Λαυριώτης και η Λαυριώτισσα “ένα” με την ομάδα, να αισθάνεται πως υπάρχει μια ομάδα που μοχθεί στο γήπεδο για να τους προσφέρει χαρά, σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους.

Οι δύο στόχοι θα επιτευχθούν μόνο με την κοινή πορεία ομάδας και πόλης, ομάδας και Λαυριωτών! Γιατί το Λαύριο είσαι εσύ!

Η ομάδα μπάσκετ έχει γίνει δικαίως το καμάρι του Λαυρίου και μόνο με τη δική σου συμβολή, τη δική σου στήριξη, τη δική σου φωνή, μπορεί να συνεχίσει να συναγωνίζεται στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ!

Τα δύο προηγούμενα χρόνια με τις συνθήκες διεξαγωγής αγώνων λόγω του Covid-19 δε δόθηκε η δυνατότητα να ζήσουμε μαζί κορυφαίες στιγμές της ομάδας μας, την παρουσία μας στους τελικούς του πρωταθλήματος και την ιστορική πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Φέτος, όμως, επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Σε θέλουμε στο γήπεδο, σε χρειαζόμαστε στο γήπεδο, σε θέλουμε ενεργό φίλαθλο, δίπλα μας! Γιατί το Λαύριο είσαι εσύ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development