Η Medathlon Επίσημος Προμηθευτής Αθλητιατρικού Υλικού της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt!

H ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης χορηγικής της συνεργασίας για τη σεζόν 2022/23 με την εταιρεία Medathlon.
 
✍ Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η 𝗠𝗘𝗗𝗔𝗧𝗛𝗟𝗢𝗡 – 𝝘. 𝝖. 𝝖𝝙𝝖𝝡𝝤𝝥𝝤𝝪𝝠𝝤𝝨 & 𝝨𝝞𝝖 𝝚.𝝚. είναι μία εισαγωγική/εμπορική εταιρεία που από το 2019 δραστηριοποιείται στον τομέα των ιατρικών, αθλητιατρικών και αθλητικών ειδών.
Κύριο αντικείμενο της είναι η εισαγωγή, εμπορία και διανομή των υλικών αυτών σε Φυσικοθεραπευτήρια, Κέντρα Αποκατάστασης και σε ιατρεία Φυσιάτρων και Ορθοπεδικών καθώς και σε κάθε επιπέδου αθλούμενους σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
 
Η 𝗠𝗲𝗱𝗮𝘁𝗵𝗹𝗼𝗻 είναι o επίσημος διανομέας στην Ελληνική αγορά των κορυφαίων αθλητιατρικών προϊόντων της Mueller Sports Medicine, των προϊόντων fitness & training της Pure2improve καθώς και των προϊόντων αθλητικής φροντίδας και φυσικοθεραπείας της OXD Sports.
 
Επίσης διατηρεί σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία με άλλους αναγνωρισμένους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως: Sveltus, 3M, Johnsons & Johnsons, BD, Medipac, Mesorelle, Paul Hartmann, Lohmann & Rausher, Novak M, Promat, Littmann, Kern κ.α.
 
📌 Ψαρών 4, Ίλιον 131 22
☎️ 210 7000207, 210 5757981
✉️ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.