Η Portioli Espresse επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt για τη σεζόν 2022/23!

H KAE Λαύριο Μegabolt ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την Portioli Espresse, το κορυφαίο brand στον χώρο του καφέ στην Ελλάδα "𝐂𝐎𝐅𝐅𝐄𝐄 𝐁𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐎𝐅 𝐓𝐇𝐄 𝐘𝐄𝐀𝐑 𝟐𝟎𝟐𝟐"!

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ESPRESSE A.E. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του καφέ espresso 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗶𝗼𝗹𝗶 και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗶𝗼𝗹𝗶 (Μιλάνο) για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την Eλληνική επικράτεια.

Από το 2004 είναι αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας των μηχανών καφέ του Οίκου 𝗚.𝗜.𝗠.𝗘. που ανήκει στο 𝗚𝗥𝗨𝗣𝗣𝗢 𝗣𝗢𝗥𝗧𝗜𝗢𝗟𝗜 καλύπτοντας τις ανάγκες καφέ των κλάδων HO.RE.CA., OFFICE, HOME.

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, συνεργάζεται από το 2010 με τον Οίκο OASIS COMMERCIALE με έδρα την Βενετία που παράγει τα προϊόντα σοκολάτας, 𝗖𝗜𝗢𝗖𝗖𝗢 𝗘𝗟𝗜𝗧𝗘 “τη Σοκολάτα των Δόγηδων”, τα προϊόντα τσαγιού 𝗟𝗘𝗜𝗚𝗛𝗧𝗢𝗡 καθώς και ροφημάτων σε ποικίλες γεύσεις.

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

📌 Αδριανείου 9, 11525 Νέο Ψυχικό

☎️ 210 6722 615

✉️ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

🌐 www.espresse.gr/