Η Elpen επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt για τη σεζόν 2022/23!

H KAE Λαύριο Μegabolt ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την πρωτοπόρο Ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία Elpen, την οποία καλωσορίζουμε στην οικογένεια των χορηγών μας!

Λίγα λόγια για την Elpen:

Για περισσότερο από 50 χρόνια, η φαρμακοβιομηχανία ELPEN αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα για την Ελληνική και τη διεθνή αγορά. Με κύκλο εργασιών άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ (2016) που, στο μεγαλύτερο μέρος τους, επανεπενδύονται στην ελληνική οικονομία δημιουργώντας εγχώρια προστιθέμενη αξία, η ELPEN κατέχει την 1η θέση μεταξύ των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών και την 6η θέση στην εξωνοσοκομειακή φαρμακευτική αγορά της χώρας (στοιχεία IMS).

Συνεπής στη δέσμευσή της να υπηρετεί την έρευνα, η ELPEN διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα πειραματικά και ερευνητικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο οποίο, την τελευταία εικοσαετία, έχουν εκπαιδευτεί, με πλήρη υποστήριξη, χιλιάδες νέοι επιστήμονες. Βραβευμένη για τις πρακτικές της σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, η ELPEN απασχολεί σήμερα, σε επίπεδο ομίλου, 1.200 εργαζομένους έχοντας, τα τελευταία δέκα χρόνια, αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της κατά 35%. Συγχρόνως, η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε 41 χώρες ανά τον κόσμο μεταξύ των οποίων πολλές ευρωπαϊκές αγορές, ενώ, από το 2012, διατηρεί θυγατρική εταιρεία στη Γερμανία, την ELPEN GmbH.

📌 Λεωφ. Μαραθώνος 95, 190 09 Πικέρμι Αττικής

☎️ 211 1865 000

✉️ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

🌐 https://www.elpen.gr